Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Το είπε και ο Λουτσέσκου για πρώτη φορά - Ο ΠΑΟΚ... επιστρέφει για να πάρει το πρωτάθλημα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-13 19:36:00

Το είπε και ο Λουτσέσκου για πρώτη φορά - Ο ΠΑΟΚ... επιστρέφει για να πάρει το πρωτάθλημα!

Sportdog Team
Το είπε και ο Λουτσέσκου για πρώτη φορά - Ο ΠΑΟΚ... επιστρέφει για να πάρει το πρωτάθλημα!

Ο Ρουμάνος μετά τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο αποθέωσε τους παίκτες και για μίλησε ξανά, για τους τρεις στόχους που έχε φέτος η ομάδα του.

Ευχαριστημένος για τη νίκη (1-0) της ομάδας του επί του Ατρομήτου εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη λήξη του αγώνα, δείχνοντας πως έχει συμβιβαστεί με το γεγονός ότι η ομάδα του δεν μπορεί να ξεφύγει από το πρόγραμμα των πολλών και διαδοχικών αγώνων αλλά θα βρίσκει τρόπους να τα βγάζει πέρα.

Μάλιστα, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, ο Ρουμάνος έκανε λόγο για πρωτάθλημα, καθώς παραδέχθηκε πως ο Δικέφαλος είναι μέσα και στους τρεις στόχους του!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στην κάμερα της NOVA:

Για το γεγονός ότι άλλαξε πρόσωπα αλλά πήρε το ίδιο αποτέλεσμα και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα από το προηγούμενο παιχνίδι:

«Θα πρέπει να συνεχίσουμε στο βεβαρυμένο πρόγραμμα των συνεχόμενων παιχνιδιών, τουλάχιστον μέχρι τη διακοπή των Εθνικών ομάδων. Δε μπορούμε να κάνουμε κάτι, είναι δεδομένο αυτό.

Οι σκέψεις μου για το παιχνίδι είναι ίδιες με αυτές που είχα και πριν από την έναρξη του. Δύσκολος αντίπαλος, που παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό, να επιβιώσει στην κατηγορία και έχει διαφορετικά πρόσωπα και τακτική σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι. Εμείς προερχόμασταν από δύο μεγάλα αποτελέσματα, μια πρόκριση (σ.σ. στο Κύπελλο) και μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, όλα αυτά μετά από ένα πολύ δύσκολο διάστημα. Μετά από ένα τέτοιο διάστημα, το μυαλό των παικτών ψάχνει τρόπους να χαλαρώσει. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε όπως έπρεπε, ενώ στο δεύτερο πηραμε πλήρως τον έλεγχο, δεν απειληθήκαμε καθόλου, είχαμε πολλές φάσεις και μεγάλη υπεροχή και θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει κι άλλα γκολ».

Για το γεγονός ότι στόχος του, όταν ανέλαβε την ομάδα, ήταν να ξαναδώσει στον ΠΑΟΚ τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία που τον χαρακτήριζε και στην προηγούμενη θητεία του και πόσο κοντά θεωρεί πως έχει φτάσει στην επίτευξη αυτού του στόχου:

«Δεν είμαι προγραμματιστής για να το προβλέψω όλο αυτό με αριθμούς κάνοντας έναν συγκεκριμένο προγραμματισμό. Οι παίκτες έχουν βελτιώσει πολύ την κατανόηση τους σχετικά με τα πράγματα που θέλουμε μέσα στο γήπεδο, πρέπει να κρατήσουμε αυτήν τη νοοτροπία. Έχουμε αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε σε καταστάσεις που δεν είναι καλές, όπως όταν δεχτήκαμε γρήγορο γκολ από τον Παναθηναϊκό και καταφέραμε να αντιδράσουμε και να κάνουμε την ανατροπή. Μάθαμε να παλεύουμε ως το τέλος με αισιοδοξία. Για μένα είναι πολύ σημαντικό το γεγονός οτι είμαστε σε τρεις διοργανώσεις: στο πρωτάθλημα πρέπει να παίζουμε κάθε παιχνίδι ως τελικό, στο Κύπελλο είμαστε στα ημιτελικά και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, που μας έφεραν πολλές δυσκολίες στον πρώτο γύρο, έχουμε προκριθεί και έχουμε τώρα το παχνίδι με τη Μίντιλαντ και όλοι όσοι βρίσκονται μέσα στην ομάδα θεωρούν ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι πολύ καλό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags