Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στροφή σε Μίντιλαντ στον ΠΑΟΚ - Αυτός ο μοναδικός πονοκέφαλος του Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-14 20:25:00

Στροφή σε Μίντιλαντ στον ΠΑΟΚ - Αυτός ο μοναδικός πονοκέφαλος του Λουτσέσκου

Sportdog Team
Στροφή σε Μίντιλαντ στον ΠΑΟΚ - Αυτός ο μοναδικός πονοκέφαλος του Λουτσέσκου

Ο Δικέφαλος του Βορρά στρέφει την προσοχή του στον αγώνα με την Μίντιλαντ για το Conference League ώστε να καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για τη ρεβάνς της Τούμπας.

ΠΑΟΚ: Με το βλέμμα στην Μίντιλαντ είναι στον Δικέφαλο του Βορρά, μετά τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (17/2) στην Δανία, με τον Ρουμάνο τεχνικό να... χαμογελάει μιας και βλέπει μόνο τον Νέλσον Ολιβέιρα να μην συμμετέχει στην προπόνηση.

"H νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρόμητου επιτρέπει στον Ράζβαν Λουτσέσκου να συνεχίσει να… χτίζει πάνω στην αυτοπεποίθηση και τη νοοτροπία νικητή της ομάδας του.

Νοοτροπία που, σε αναμετρήσεις όπως αυτές με τη Μίντιλαντ στα νοκ άουτ του φετινού Europa Conference League, είναι κομβικής σημασίας.

Οι ποδοσφαιριστές του «δικέφαλου του Βορρά» που αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς της Τούμπας ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης και το υπόλοιπο γκρουπ δούλεψε σε κυκλοφορία της μπάλας, φυσική κατάσταση και τακτική.

Στη λίστα των τραυματιών, πλέον, υπάρχει μόνο το όνομα του Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Την Τρίτη (15.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας", αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags