Facebook Pixel ΑΕΚ: Ανατροπή με Γιαννίκη στην ΑΕΚ - "Επανάσταση" από τους παίκτες - Προθεσμία σε Σάντος!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-14 19:29:00

Ανατροπή με Γιαννίκη στην ΑΕΚ - "Επανάσταση" από τους παίκτες - Προθεσμία σε Σάντος!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ανατροπή με Γιαννίκη στην ΑΕΚ - "Επανάσταση" από τους παίκτες - Προθεσμία σε Σάντος!

Το... καμπανάκι στο Φάληρο και το ματς που θα φέρει εξελίξεις στα Σπάτα. Πώς και γιατί ο Έλληνας κόουτς μπορεί να βγάλει τη σεζόν, παρότι είναι "τελειωμένος", η επιθυμία για τον Πορτογάλο προπονητή και το κλίμα εντός των αποδυτηρίων.

Αδούλευτη φάνηκε η ΑΕΚ στις αντεπιθέσεις και στο Καραϊσκάκη, καθώς παρότι οι Κιτρινόμαυροι βγήκαν πολλές φορές "τρεις με τρεις" ή "τέσσερις με τέσσερις" στο ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού, δεν υπήρξαν σωστές επιλογές για να ολοκληρωθεί μια φάση με παίκτη που θα βρισκόταν σε θέση για γκολ.

Κι αυτό, φυσικά, είναι κάτι που χρεώνεται στον Αργύρη Γιαννίκη, που συνέχισε χθες το αρνητικό σερί για την Ένωση το τελευταίο διάστημα, αφήνοντας την ομάδα για άλλο ένα παιχνίδι χωρίς βαθμούς αλλά και με κακή ψυχολογία.

Για το θέμα του προπονητή, τώρα, ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο το τι θα γίνει, καθώς φαίνεται ότι οι Κιτρινόμαυροι θα περιμένουν μέχρι τα τέλη Μάρτη! Για ποιον λόγο; Μα, προανώς, για να δουν τι θα γίνει με τον Φερνάντο Σάντος και την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι ναι μεν ο Γιαννίκης δεν έχει μέλλον στην ΑΕΚ, όσον αφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά δεν αποκλείεται να κλείσει η σεζόν με τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο.

Η ομάδα παρουσιάστηκε καλή στο Καραϊσκάκη και, εδώ που τα λέμε, ποια άλλη λύση μπορεί να έρθει για τρεις μήνες και με περιορισμένους στόχους; Αν , όμως, ο Γιαννίκης αρχίσει ένα σερί καλών εμφανίσεων και νικών αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, τότε θα αλλάξει το κλίμα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Για να το κλείσουμε: Τυπικά δεν έχει αλλάξει κάτι στο θέμα του νέου προπονητή και, όσο ισχύει αυτό το ρεπορτάζ, η κατάσταση λειτουργεί υπερ του Γιαννίκη στην Ένωση. Πάντως, ο Έλληνας κόουτς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φαίνεται να έχει πλέον σημαντικό πρόβλημα και στα αποδυτήρια, καθώς αρκετοί είναι οι παίκτες που θα... ψήφιζαν υπέρ της αποχώρησής του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Mr Bean κόουτς Γιαννίκης χτύπησε ξανά - "Τιτανικός-κίπερ" ο Τσιντώτας - Σε τρομερό αδιέξοδο η ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags