Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας: Βόμβες κατά Κούγια για την δολοφονία του Άλκη - "Δεν ρίχνει λάδι αλλά... βενζίνη στη φωτιά"
| 2022-02-14 22:17:00

Βόμβες κατά Κούγια για την δολοφονία του Άλκη - "Δεν ρίχνει λάδι αλλά... βενζίνη στη φωτιά"

Sportdog Team
Βόμβες κατά Κούγια για την δολοφονία του Άλκη - "Δεν ρίχνει λάδι αλλά... βενζίνη στη φωτιά"

Ατάκες φωτιά από έγκριτο νομικό που μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ανέφερε πως ο Αλέξης Κούγιας ρίχνει λάδι στην φωτιά με αφορμή την δολοφονία του φιλάθλου του Άρη.

Μπάμπης Αποστολίδης: Στην εκπομπή Στη Σέντρα, του Metropolis 95.5 μίλησε ο γνωστός νομικός όπου αναφέρθηκε ναφορικά με τα όσα διαδραματίζονται στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη και τις κινήσεις του Αλέξη Κούγια που ρίχνει... βενζίνη στη φωτιά.

«Διάβασα την ανακοίνωση του κυρίου Κούγια, κάποια μέσα με έδρα την Αθήνα την χαρακτήρισαν ως χειμαρρώδη, κατά την αξιολογική μου κρίση, προσβάλει τον Δήμαρχο, τον Περιφερειάρχη και άλλους πολιτικούς. Είναι γνωστό πως ο κ. Σαββίδης, δεν στήριξε τον κ. Ζέρβα, αλλά τον κ. Ορφανό. 

Αυτό δεν είναι λάδι στη φωτιά, είναι βενζίνη. 

Σε λίγο θα μας πει ότι οι σύνδεσμοι των ομάδων στην Αθήνα δεν έχουν ρόπαλα, αλλά λουλούδια. Από σωτήρες η Ελλάδα έχει πάθει μεγάλη ζημιά, δεν περιμέναμε έναν σωτήρα και δεν αναφέρομαι μόνο στον Κούγια.

Αν νομίζει ο κύριος Κούγιας πως, πέραν από την υπεράσπιση της πολιτικής αγωγής που μπορεί να κάνει με κάθε τρόπο, θέλει να καθαρίσει και τον βόθρο που λιμνάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, καλό θα είναι να το κάνει και να σκεφτεί τι έγινε πριν 40 χρόνια, αλλά και να το κάνει με όλες τις εκφάνσεις της δικής του συμπεριφοράς στην ποδοσφαιρική ζωή του τόπου», είπε ο Μπάμπης Αποστολίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags