Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: "Ακραίο" σενάριο για κόουτς στον Άρη - "Εντολή" Καρυπίδη για ΠΑΟΚ - Φέρνει μεγάλο όνομα για τίτλους!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-15 13:23:00

"Ακραίο" σενάριο για κόουτς στον Άρη - "Εντολή" Καρυπίδη για ΠΑΟΚ - Φέρνει μεγάλο όνομα για τίτλους!

του Νίκου Στεργίου
"Ακραίο" σενάριο για κόουτς στον Άρη - "Εντολή" Καρυπίδη για ΠΑΟΚ - Φέρνει μεγάλο όνομα για τίτλους!

Αναστάτωση πριν το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη μετά την απόλυση Μάντζιου. Οι Κίτρινοι ψάχνουν τον διάδοχό του και όλα δείχνουν ότι στο μεγάλο παιχνίδι με τον συμπολίτη, θα κάτσει δίδυμο Ελλήνων στον πάγκο. Ποιο είναι το σχέδιο της διοίκησης...

Άρης: Το όνομα του Νίκου Αναστόπουλου έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες στο ρεπορτάζ των Κίτρινων, ως μια λύση από την Ελλάδα που θα μπορούσε να δώσει λύση στο θέμα που έχει προκύψει μετά την αποχώρηση του Μάντζιου.

 

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, το συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού ολοκληρωνόταν στο τέλος της σεζόν και, έτσι κι αλλιώς, πολύ δύσκολα θα συνέχιζε και μετά τη λήξη του συμβολαίου του. Παρόλα αυτά ο Καρυπίδης αποφάσισε να σταματήσουν τώρα τη συνεργασία τους, μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να ταράξει την ομάδα και να μην χαθεί το τρένο των πλέι οφ.

 

Αυτό που έχει σημασία, τώρα, είναι το ποιος θα βρεθεί στη θέση του, καθώς είναι σαφές ότι πρέπει να έρθει κάποιος που να γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα, ώστε να μην χαθεί καθόλου χρόνος. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο έχει βρεθεί το όνομα του Αναστόπουλου, αλλά πολύ δύσκολα ο Άρης θα κινηθεί για τον Έλληνα τεχνικό.

Γιατί ο Αναστασόπουλος έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια δεν είναι προπονητής Α΄ Εθνικής, άρα οι πηγές τού sportdog από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι θα αποτελέσει πισωγύρισμα για την ομάδα. Θα είναι ξένος αυτός που θα έρθει, αλλά θα γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα; Μέσα σε αυτό το πλαίσιο γράφτηκε το όνομα του Κάναντι, αλλά δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι με τον Αυστριακό τεχνικό.

 

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ, πάντως, είναι ότι ίσως η ομάδα να κινηθεί για προπονητή που θα έρθει για να βγάλει τη σεζόν και, ίσως, το καλοκαίρι να έρθει κάποιος άλλος για να χτίσει τη νέα ομάδα, πιθανότατα Λάτιν λόγω και του ρόστερ. Σε κάθε περίπτωση πολύ δύσκολα θα υπάρξουν εξελίξεις άμεσα με την έλευση του νέου τεχνικού και το πιθανότερο σενάριο είναι να πάει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με τον Τερζή στην άκρη του πάγκου.

 

Όταν ξαναχρειάστηκε ο Τερζής είχε κερδίσει ξανά, ως υπηρεσιακός, τον Δικέφαλο και στους Κίτρινους θεωρούν ότι μπορεί να το ξανακάνει. Ας μην αποκλείσουμε οι Μελισσάς και Τερζής να είναι το δίδυμο που θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της χρονιάς, αν δοκιμαστούν και φέρουν άμεσα θετικά αποτελέσματα.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό απολύθηκε ο Μάντζιος - Πλέι άουτ ο Άρης χωρίς τους έξι βαθμούς - Όχι λάθη πριν τον ΠΑΟΚ 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags