Facebook Pixel Champions League: Ο Εμπαπέ "ξέρανε" τη Ρεάλ ασύλληπτη γκολάρα στο 94’! - Πάρτι με πεντάρα η Σίτι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-15 23:56:00

Ο Εμπαπέ "ξέρανε" τη Ρεάλ με ασύλληπτη γκολάρα στο 94’! - Πάρτι με πεντάρα η Σίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Εμπαπέ "ξέρανε" τη Ρεάλ με ασύλληπτη γκολάρα στο 94’! - Πάρτι με πεντάρα η Σίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γάλλος σούπερ χάρισε τεράστια νίκη με 1-0 στην Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης με εκπληκτικό γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα, ενώ νωρίτερα ο Μέσι είχε αστοχήσει σε πέναλτι!

Champions League: Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν χαρίστηκε στην ομάδα που πιθανότατα θα απολαμβάνει τις υπηρεσίες του την επόμενη σεζόν, καθώς με ένα εκπληκτικό γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων "υπέγραψε" τη σπουδαία νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν με 1-0 επί της Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Παρί εξασφάλισε οριακό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Ισπανία (9 Μαρτίου), η οποία αναμένεται συναρπαστική, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να πανηγυρίζει από τώρα την πρόκριση στα προημιτελικά, αφού διέλυσε τη Σπόρτινγκ με 5-0 στη Λισαβόνα.

Στο μεγάλο ματς της βραδιάς, στο Παρίσι, όλα έδειχναν ότι Παρί και Ρεάλ θα έμεναν στο "στείρο" 0-0, με τον γκολκίπερ των Μαδριλένων, Τιμπό Κουρτουά, να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση. Ο Βέλγος έκανε μεγάλες αποκρούσεις στις μεγάλες ευκαιρίες της Παρί Σεν Ζερμέν, με κορυφαία όλων των επέμβασή του στο πέναλτι του Λιονέλ Μέσι στο 62'.

Ωστόσο, ο φοβερός Κιλιάν Εμπαπέ κρατούσε το καλύτερο για το τέλος και με απίθανη ενέργεια στο 94' πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ της φετινής σεζόν και χάρισε μεγάλη νίκη με 1-0 στους Παριζιάνους.

Αντιθέτως, στη Λισαβόνα δεν είδαμε κανένα ντέρμπι, με τη Μάντσεστερ Σίτι να κάνει έναν... υγιεινό περίπατο κόντρα στη Σπόρτινγκ.

Οι Άγγλοι προηγήθηκαν με 4-0 από το πρώτο ημίχρονο χάρη σε γκολ των Μαχρέζ (7'), Σίλβα (17', 44') και Φόντεν (32'), προτού ο Στέρλινγκ διαμορφώσει το τελικό 5-0 στο 58'.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags