Facebook Pixel Άρης - Θοδωρής Καρυπίδης: Θέμα Μπούργος για την τεχνική ηγεσία των Κίτρινων!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-16 11:38:00

Έσκασε τώρα: Τον Χερμάν Μπούργος φέρνει ο Καρυπίδης στον Άρη - Έρχεται σήμερα και υπογράφει!

Sportdog Team
Έσκασε τώρα: Τον Χερμάν Μπούργος φέρνει ο Καρυπίδης στον Άρη - Έρχεται σήμερα και υπογράφει!

Ο Αρης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Χερμάν Μπούργος, που ήταν επί σειρά ετών βοηθός του Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά αποφάσισε να αποχωρήσει για να κάνει ξεχωριστή καριέρα!
 

Άρης - Θοδωρής Καρυπίδης: Θέμα Μπούργος για την τεχνική ηγεσία των Κίτρινων!

Το κόλπο γκρόσο με τον Χερμάν Μπούργος θέλει να κάνει ο Καρυπίδης στον Άρη, μετά από την αποχώρηση του Άκη Μάντζιου από την τεχνική ηγεσία!

Ο πεπειραμένος τεχνικός αναζητεί ομάδα για να την καθοδηγήσει ως πρώτος προπονητής και το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι σήμερα θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να έχει επαφές με τον Καρυπίδη.

Το συμβόλαιό του αγγίζει τις 700.000 ευρώ ετησίως, χρήματα που δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα αν μπορεί να τα προσφέρει η ομάδα, ενώ είναι σημαντικό και το πλάνο για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτό που θα του παρουσιάσει ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου δηλαδή.

Ο Μπούργος πλην της θητείας στο πλευρό τού Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης με κατάκτηση πλήθους σπουδαίων τίτλων, υπήρξε για χρόνια κορυφαίος τερματοφύλακας, ενώ είναι και ένας μαχητής της ζωής καθώς είχε ξεπεράσει ένα πρόβλημα καρκίνου που τον είχε ταλαιπωρήσει.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης με την επιλογή του Μπούργος (αν τελικά προχωρήσει) δείχνει ότι θέλει ο Άρης να δώσει τα κλειδιά σε ένα μεγάλο όνομα, όπως είχε γίνει από μερικά χρόνια με τον Κούπερ.

Το πλάνο του Καρυπίδη, άλλωστε, είναι για την επόμενη τριετία, με παράλληλη μείωση του μέσου όρου ηλικίας και ευρωπαϊκή παρουσία, και ο Μπούργος έχει τις γνωριμίες και τον αέρα για να προχωρήσει σε μια τέτοια τομή στην ομάδα... Το γεγονός ότι έρχεται στην Αθήνα για επαφές, σήμερα, δείχνει από μόνο του ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες συμφωνίας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags