Δεν επιβεβαιώνονται, τουλάχιστον για την ώρα, αλλά ούτε και μπορούν να αποκλειστούν τα σενάρια περί πιθανής επιστροφής του Ντέμη Νικολαΐδη με κάποιον ρόλο στην ΑΕΚ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος. Ο Ντέμης πιθανώς θα ήθελε να γυρίσει στην ΑΕΚ. Δεν γνωρίζω ως τι θα μπορούσε να επιστρέψει στην ομάδα για να τη βοηθήσει. Αν εξαιρέσεις αυτά που είχαν γίνει παλιά, δεν έχει γίνει κάτι άσχημο. Ο Ντέμης έχει μιλήσει με καλά λόγια για τον Μελισσανίδη και τον είχε βγάλει από το κάδρο των ευθυνών. Ο Μελισσανίδης έχει να μιλήσει για τον Ντέμη εδώ και χρόνια, αλλά θέλει να έχει ανθρώπους της ομάδας κοντά του. Έχει γίνει με τον Δέλλα, τον Λυμπερόπουλο, τον Ζήκο και άλλους, παρότι δεν έχει δικαιωθεί από την επιλογή», τόνισε.

Ξεκαθάρισε, δε, πως προτεραιότητα για την ΑΕΚ πρέπει να είναι η πρόσληψη ενός προπονητή εγνωσμένης αξίας που θα συνεφέρει αγωνιστικά την ομάδα. «Σίγουρα πρέπει να γίνουν αλλαγές στο οργανόγραμμα, αλλά εκεί που την πάτησε η ΑΕΚ περισσότερο και φέτος ήταν από τους προπονητές. Ο Μιλόγεβιτς δεν κρίθηκε ουσιαστικά, έγινε ένα συναινετικό διαζύγιο και τα παράτησε πολύ γρήγορα. Ο Γιαννίκης παρότι υπήρχε πολύ θετικό κλίμα όταν είχε έρθει, δεν έχει βγει. Κάποιες επιλογές ίσως τελικά γίνονται με λανθασμένα κριτήρια. Η ΑΕΚ έχει ένα σοβαρό πρόβλημα, το αγωνιστικό και αυτό λύνεται πρωτίστως με έναν καλό προπονητή».