Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τελείωσε" ξένο άσο από Ολυμπιακό ο Μαρτίνς - Ψάχνει ήδη αντικαταστάτη - Υπογράφει έμπειρος στόπερ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-16 12:59:00

"Τελείωσε" ξένο άσο από Ολυμπιακό ο Μαρτίνς - Ψάχνει ήδη αντικαταστάτη - Υπογράφει έμπειρος στόπερ!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τελείωσε" ξένο άσο από Ολυμπιακό ο Μαρτίνς - Ψάχνει ήδη αντικαταστάτη - Υπογράφει έμπειρος στόπερ!

Ανακατατάξεις στο ρόστερ των Πειραιωτών κι ένα νέο όνομα στο μεταγραφικό ρεπορτάζ. Ποιον παίκτη τσεκάρουν οι Ερυθρόλευκοι, η αναζήτηση ενόψει καλοκαιριού και το νέο συμβόλαιο που είναι έτοιμο...

Ολυμπιακός: Μια λύση από εκείνες που έχουν προταθεί και εξετάζονται στο Λιμάνι είναι εκείνη του Αχμέτ Τουμπά, που βρέθηκε στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων προφανώς ενόψει του ερχόμενου καλοκαιριού, ως μια λύση που θα έρθει και θα δώσει βάθος στον πάγκο.

 

Γιατί ακόμα κι αν το προσεχές καλοκαίρι αποχωρήσει κάποιος εκ των Σισέ ή Μπα (ή ακόμα και οι δύο), στο ρόστερ υπάρχουν ήδη οι Σωκράτης και Μανωλάς, άρα προφανώς δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την άμυνα. Παρόλα αυτά χρειάζεται να υπάρξει μια σχετική ενεργοποίηση για παίκτη που θα δώσει βάθος.

 

Γιατί πλην του Σισέ και του Μπα που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση (ήταν υποψήφιοι και το περασμένο καλοκαίρι), είναι δεδομένο ότι ο Μάρκοβιτς θα "τελειώσει" από την ομάδα. Ο νεαρός άσος δεν έχει κανένα μέλλον στο Λιμάνι και αυτό το έχουν καταλάβει ακόμα και τα σημαιάκια στου Ρέντη.

Στην εξίσωση είναι πάντα και ο Αβράμης, καθώς ναι μεν ο ίδιος θέλει να παίξει για έναν ακόμα χρόνο και από την ομάδα φαίνεται ότι θα του δώσουν την ευκαιρία, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί μια ομάδα στο επίπεδο και με τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού να στηριχτεί για τρίτη λύση σε έναν ποδοσφαιριστή με την ηλικία του Αβράμη.

 

Προφανώς είναι σημαντική η παρουσία του στα αποδυτήρια (ας μην ξεχνάμε ότι τον έχει αποθεώσει δημόσια ο Πέδρο Μαρτίνς!), ενώ έδειξε πανέτοιμος αγωνιστικά όταν χρειάστηκε να βοηθήσει. Δεδομένα όμως χρειάζεται και άλλη λύση πρώτης γραμμής στο ρόστερ.

 

Από το ρεπορτάζ, πάντως, δεν προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός... τρελαίνεται κιόλας για τον Γαλλοαλγερινό αμυντικό. Η περίπτωση του προτάθηκε, οι Πειραιώτες την έχουν στη λίστα τους, την εξετάζουν και την αξιολογούν. Μέχρι εκεί.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Τρελά λεφτά ζητά ο Ελ Αραμπί - Ποιος χάλασε "κλεισμένο" deal στο Λιμάνι- Σφήνα Big-5 σε ΠΑΟ για Νιάς
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags