Facebook Pixel Ολυμπιακός Β - ΠΑΟΚ Β: Επιστροφή Φορτούνη με γκολ και νίκη για Ολυμπιακό - Συνέχισε το σερί του ο ΠΑΟΚ!
| 2022-02-16 17:09:00

Επιστροφή Φορτούνη με γκολ και νίκη για Ολυμπιακό - Συνέχισε το σερί του ο ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Επιστροφή Φορτούνη με γκολ και νίκη για Ολυμπιακό - Συνέχισε το σερί του ο ΠΑΟΚ!

Ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε στην δράση μετά από πάρα πολύ καιρό και σκόραρε στη νίκη του Ολυμπιακού Β' επί των Τρικάλων με 2-0. Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για τον ΠΑΟΚ Β', που έφυγε με διπλό (1-2) από την έδρα του Πανσερραϊκού.

Ολυμπιακός Β - ΠΑΟΚ Β: Με γκολ συνδύασε ο Κώστας Φορτούνης την επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους, περίπου 7,5 μήνες μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη κατά την καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού. Ο διεθνής μέσος έπαιξε για ένα ημίχρονο στην αναμέτρηση της Β΄ ομάδας των "ερυθρολεύκων" με τα Τρίκαλα, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League 2, και σκόραρε στο 25ο λεπτό, ανοίγοντας το δρόμο για τη νίκη των Πειραιωτών με 2-0 (το δεύτερο γκολ πέτυχε ο Αποστολόπουλος).

Η Βέροια χάρη σε γκολ του Γιακουμάκη στο 53΄ ξεπέρασε με 1-0 το εμπόδιο της Νίκης Βόλου και παραμένει στην κορυφή του Α΄ ομίλου, με διαφορά έξι βαθμών από την ΑΕΛ. Η τελευταία επικράτησε στη Φιλιππούπολη 2-0 του γειτονικού Απόλλωνα Λάρισας, με τον Ογκμποε να πετυχαίνει και τα δύο γκολ μέσα σε ένα τετράλεπτο (61΄-64΄).

Ο ΠΑΟΚ Β΄ συνέχισε την ανοδική πορεία του, νικώντας 2-1 στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό με τέρματα των Παναγιώτου και Σμυρλή (ο Εππάς είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους γηπεδούχους). Ενα γκολ του Λαρέα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έδωσε στην Αναγέννηση Καρδίτσας τη νίκη με 1-0 επί της Καβάλας, ενώ ο Ηρακλής συνέτριψε 4-0 τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Θεσπρωτός επιβλήθηκε 3-0 στην Κατερίνη του Πιερικού και τον... βύθισε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Απόλλωνα Πόντου με τον Αλμωπό Αριδαίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags