Στον αέρα του OverFM μίλησε ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Τσίλης για τα όσα συμβαίνουν εκτός και εκτός αποδυτηρίων στην ομάδα.
Ο ρεπόρτερ μίλησε για το χθεσινοβραδινό δείπνο των ποδοσφαιριστών στη Γλυφάδα. Ο Κώστας Τσίλης διαπίστωσε ότι με τη απουσία του κόουτς Γιαννίκη, πηγάζει το συμπέρασμα ότι υπάρχει απόσταση στις σχέσεις μεταξύ εκείνου και των παικτών. Ενώ σημείωσε ότι δεν θυμάται ποτέ ξανά αντίστοιχο περιστατικό. Στα υπόψιν ότι οι παίκτες δεν κάλεσαν τον προπονητή τους στη χθεσινή μάζωξη.
Όσον αφορά την αλλαγή προπονητή, ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» είπε ότι ο κόουτς κρίνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Δηλαδή εάν η ΑΕΚ δεν κερδίσει τη Κυριακή(20/2 19:30) μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις.
Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ, ο Αργύρης Γιαννίκης δεν υπολογίζει τους Αραούχο και Στάνκοβιτς. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις, αλλά θα είναι διαθέσιμος την επόμενη αγωνιστική, στο ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο