Facebook Pixel ΑΕΚ: "Σκάει" ηχηρή αποχώρηση στην ΑΕΚ - Το πρώτο top όνομα που τελειώνει - Το "βαρίδι" και ο μεγάλος κίνδυνος!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-17 19:04:00

Ηχηρή αποχώρηση στην ΑΕΚ - Το πρώτο top όνομα που τελειώνει - Το "βαρίδι" και ο μεγάλος κίνδυνος!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ηχηρή αποχώρηση στην ΑΕΚ - Το πρώτο top όνομα που τελειώνει - Το "βαρίδι" και ο μεγάλος κίνδυνος!

Ο ξένος άσος που θεωρείται "τελειωμένος" και πώς την... πατάει συνεχώς η Ένωση! Οι εξελίξεις που έρχονται στην ομάδα αναμένεται να είναι καταιγιστικές και δεν αφορούν μόνο τον Αργύρη Γιαννίκη.
 

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε καθεστώς πλήρους αβεβαιότητας ενόψει της νέας σεζόν, αφού η τωρινή δεν εξελίσσεται με ιδανικό τρόπο και έτσι η θέση πολλών στην ομάδα θεωρείται επισφαλής.

Κατ' αρχάς αυτή τη στιγμή κανείς δεν γνωρίζει πώς θα είναι τα πράγματα στον Δικέφαλος την επόμενη σεζόν, από τη στιγμή που το μέλλον του Αργύρη Γιαννίκη είναι αμφίβολο στην τεχνική ηγεσία. Αν πράγματι υπάρξει διάδοχος του Έλληνα τεχνικού, προφανώς θα θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία και το στάτους ορισμένων παικτών ενδέχεται να αλλάξει.

Παρ' όλα αυτά, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα στην περίπτωση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ο οποίος δεν φαίνεται να υπολογίζεται και το γεγονός ότι παρέμεινε στην ομάδα μετά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου εξέπληξε πολλούς.

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Τάνκοβιτς εμπλέκεται για πολλοστή φορά σε σενάρια του σουηδικού Τύπου, μιας και ομάδες της σκανδιναβικής χώρας φέρονται να έχουν βάλει στο στόχαστρο τον μεσοεπιθετικό της Ένωσης. Άλλωστε, μπορεί στην ΑΕΚ να μην δικαίωσε ουσιαστικά ποτέ τις προσδοκίες, όμως στην πατρίδα του διατηρεί εξαιρετική φήμη μετά τις σπουδαίες σεζόν που έκανε στη Χάμαρμπι.

Οι Κιτρινόμαυροι "καίγονται" να πουλήσουν τον Τάνκοβιτς το προσεχές καλοκαίρι επειδή το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2023. Κάτι που σημαίνει ότι από τον Ιανουάριο του 2023 ο παίκτης θα μπει στο τελευταίο εξάμηνο του της συμφωνίας και θα έχει το δικαίωμα να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του δίχως η ΑΕΚ να αποκομίσει χρήματα.

Μένει να μάθουμε εάν θα βρεθεί ικανοποιητική πρόταση ή στη χειρότερη περίπτωση συμφωνία με τον Τάνκοβιτς για να λύσει το συμβόλαιό του, ειδάλλως η Ένωση κινδυνεύει να φορτωθεί ακόμα ένα πανάκριβο "βαρίδι" την επόμενη σεζόν, όπως συμβαίνει συχνά τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό κρατάει Γιαννίκη ο Μελισσανίδης - "Σκούπα" σε παίκτες-στελέχη- Θέλει να φύγει Έλληνας άσος!

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags