Facebook Pixel Μίντιλαντ – ΠΑΟΚ: Τσάμπα ήττα στην Δανία για τον ΠΑΟΚ - Μπορεί και πρέπει να περάσει στην Τούμπα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-02-17 21:40:00

Τσάμπα ήττα στην Δανία για τον ΠΑΟΚ - Μπορεί και πρέπει να περάσει στην Τούμπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τσάμπα ήττα στην Δανία για τον ΠΑΟΚ - Μπορεί και πρέπει να περάσει στην Τούμπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τσάμπα ήττα για τον ΠΑΟΚ στην Δανία από την Μίντιλαντ που πάντως έδειξε ότι βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα των φάσεων θα μπορεί να είναι αυτός που θα πάρει την πρόκριση στην φάση των 16 του Conference League.

Μίντιλαντ – ΠΑΟΚ: Μπορεί ο Δικέφαλος του Βορρά να ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στην Δανία, όμως μια αδράνεια της άμυνας, στις ελάχιστες ευκαιρίες που έκαναν οι γηπεδούχοι, είχε ως αποτέλεσμα να δώσει τον Άντερσον να βρει δίχτυα χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη με 1-0. Οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου ανέβασαν την απόδοσή τους, όμως το μεγάλο πρόβλημα στην τελική προσπάθεια είχε σαν αποτέλεσμα να φύγουν με την ήττα από την Σκανδιναβία, έχοντας πάντως ελπίδες πρόκρισης μετά τη ρεβάνς της Τούμπας σε μια εβδομάδα.

Το ματς:

Ο αγώνας στην Δανία ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να δείχνουν πως θέλουν να τρέξουν πιέζοντας ψηλά την άμυνα του Δικεφάλου και παράλληλα ανεβάζοντας αρκετά τις δικές τους γραμμές. Παράλληλα οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου έδειχναν πως στόχος του ήταν να χτυπήσουν στους ανοιχτούς χώρους, θέλοντας να επωφεληθούν από τις αντεπιθέσεις που θα είχαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Οι ποδοσφαιριστές των Δανών είχαν την κατοχή της μπάλας, πατώντας περισσότερες φορές την μεγάλη περιοχή του Πασχαλάκη, χωρίς όμως να μπορέσει να πραγματικά να δημιουργήσει κάποια μεγάλη φάση.

Την πρώτη πάντως μεγάλη στιγμή θα την έχει ο Δικέφαλος του Βορρά, όταν στο 18' ο Μιτρίτσα θα κάνει πολύ ωραία προσπάθεια, θα πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον Ζίβκοβιτς, που θα εκτελέσει από τα δεξιά, όμως ο Όλαφσον θα αποκρούσει. Δύο λεπτά μετά όμως οι Δανοί θα βρουν δίχτυα. Ο Εβάντερ θα βρει φανταστικά τον Άντερσον, με σέντρα από την αριστερή πλευρά στην δεξιά, οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ θα… κοιμηθούν με αποτέλεσμα ο παίκτης της Μίντιλαντ να μην έχει πρόβλημα απέναντι στον Πασχαλάκη και να κάνει το 1-0. Μετά το τέρμα τους οι Δανοί δεν θα αλλάξουν κάτι στο παιχνίδι τους, συνεχίζοντας να έχουν αρκετά ψηλά την άμυνά τους και να κρατάνε την μπάλα στα πόδια τους. Δύο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους οι παίκτες του Λουτσέσκου θα κινηθούν και πάλι ωραία, με τον Ζίβκοβιτς να κάνει την σέντρα από τα δεξιά με τον Τσιγγάρα να κάνει την κεφαλιά που όμως θα περάσει άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Μίντιλαντ ξανά από το πουθενά θα δημιουργήσει φάση, όταν ο Άντερσον θα βρει το Εβάντερ, με τον Πασχαλάκη να του λέει όχι, ενώ στο 50' ο Έλληνας τερματοφύλακας του Δικεφάλου θα αποκρούσει εντυπωσιακά την προσπάθεια του Ίσακσεν. Από εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να πιέσουν για να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως δύο συνεχόμενα σουτ από τον Τσιγγάρα θα κοπούν από τους αμυντικούς της ομάδας από την Δανία. Οι ρόλοι με το πέρασμα του χρόνου θα αλλάξουν με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι αυτοί που είχαν την μπάλα στα πόδια τους και τους Δανούς να είναι σε θέση άμυνας, έχοντας στο μυαλό τους την κόντρα.

Ο Δικέφαλος προσπαθούσε με όλους τους τρόπους να βρει το γκολ που θα ισοφάριζε τον αγώνα, όμως πάντα στην τελική πάσα υπήρχε ένα λάθος ή κόψιμο από τους Δανούς αμυντικούς, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει δίχτυα. Ο Λουτσέσκου θα κάνει τον ΠΑΟΚ ακόμα πιο επιθετικό περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τόσο τον Φελίπε Σοάρες, όσο τον Καντουρί, όμως και πάλι δεν θα αλλάξει κάτι στην τελική προσπάθεια. Το σκηνικό δεν θα αλλάξει μέχρι και το φινάλε της αναμέτρησης, με τον Δικέφαλο να ανεβάζει όλο και περισσότερους ποδοσφαιριστές στην άμυνα της Μίντιλαντ, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει τον Όλαφσον. Αντίθετα οι γηπεδούχοι θα είναι αυτοί που θα φτάσουν πολύ κοντά και στο δεύτερο γκολ, όταν στο 90' ο Τσάρλς θα πιάσει ένα πολύ δυνατό σουτ, με την μπάλα να σταματάει στην συμβολή των δοκαριών του Πασχαλάκη. Τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα δεν θα υπάρξει κάποια μεγάλη φάση με αποτέλεσμα το 1-0 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Σκόρερ: 20' Άντερσον

Μίντιλαντ (Χένρικσεν): Όλαφσον, Άντερσον, Ντάλσγκααρντ, Σβιατσένκο, Ζουνίνιο, Ντιρ (59' Παουλίνιο), Ονιεντίκα, Εβάντερ (59' Μαξμάιερ), Ίσακσεν (69' Τσαρλς), Σίστο (82' Μαρόνι), Μπρουμάδο (69' Λιντ)

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ (79' Ελ Καντουρί), Τσιγγάρας, Σβαμπ (69' Βιεϊρίνια), Α. Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα (46' Μπίεσεσβαρ), Αουγκούστο (79' Σοάρες), Άκπομ (85' Τσόλακ).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags