Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Οι πρώτες αλλαγές Πογέτ στην Εθνική - Συνταγή που θυμίζει... Σάντος - Έκπληξη με άσο της ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-18 22:17:00

Οι πρώτες αλλαγές Πογέτ στην Εθνική - Συνταγή που θυμίζει... Σάντος - Έκπληξη με άσο της ΑΕΚ!

Του Ηλία Λιβάνιου
Οι πρώτες αλλαγές Πογέτ στην Εθνική - Συνταγή που θυμίζει... Σάντος - Έκπληξη με άσο της ΑΕΚ!

Αλλάζει το μοντέλο λειτουργίας της Εθνικής μετά την πρόσληψη του Ουρουγουανού. Η μεγάλη διαφορά του με τον Φαν Σχιπ, τι πρέπει να περιμένουμε από τους διεθνείς και ποιοι γυρίζουν στην ομάδα.

Εθνική Ελλάδας: Η παρουσίαση του Γκουστάβο Πογέτ έβγαλε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το πως σκέφτεται ο Ουρουγουανός τεχνικός, αλλά και φυσικά το τι σκοπεύει να πράξει ο ίδιος με τις περιπτώσεις των Παπασταθόπουλου, Μανωλά και Σιόβα. Οι πρώτοι δύο είχαν τεθεί εκτός Εθνικής Ελλάδος λόγω ΕΠΟ και ο τρίτος με προσωπική απόφαση του Τζον Φαν Σχιπ, μετά από δηλώσεις που είχε κάνει ο έμπειρος στόπερ για να υπερασπιστεί τον κουμπάρο του, Μανωλά. Πάντως η κατάσταση με τους Έλληνες στόπερ έχει εξομαλυνθεί, μιας και ο χρόνος όλα τα γιατρεύει, οπότε αναμένεται να έχουμε επιστροφές στην Εθνική. Εξάλλου, ένας από τους λόγους που είχε φθαρεί αρκετά ο Φαν Σχιπ ήταν και το τι είχαν κοπεί από την ομάδα οι τρεις καλύτεροι ή μάλλον πιο έμπειροι στόπερ της .

Ένα από τα πιο σωστά πράγματα που είπε στις δηλώσεις του ήταν και το τι πρέπει να γίνει με την έδρα της Εθνικής μας. Η χώρα μας δεν γίνεται να παίζει στο παγωμένο ΟΑΚΑ και αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα. Πάντως, όταν φέρνεις έναν προπονητή από την Ουρουγουάη που ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο, αν μη τι άλλο θα πρέπει να περιμένουμε τους Έλληνες διεθνείς να παίζουν κάθε ματς στα... κόκκινα και να βγάζουν αστείρευτο πάθος, κάτι που έχει λείψει από την Εθνική μας τα τελευταία χρόνια. Προσπάθησε να το βρει αυτό επί Φαν Σχιπ, ωστόσο πάνω που ο Ολλανδός βρήκε τα... κουμπιά των παικτών του, αποτέλεσε παρελθόν!

Κάτι ακόμη που προέκυψε από τα λόγια του ήταν ουσιαστικά πως η χώρα μας θα είναι ξανά της λογικής του... 1-0, παρά του πάμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και ότι γίνει. Εξάλλου ανέφερε χαρακτηριστικα΄πως ήρθε στην Ελλάδα για να φέρνει νίκες. Και η αλήθεια είναι πως αυτό έχει λείψει από την Γαλανόλευκη, η οποία με αυτή τη συνταγή είχε κατακτήσει ένα Euro και είχε συνεχόμενες παρουσίες σε Μουντιάλ και Euro, κάτι που της έχει λείψει πολύ από το 2014, όταν είχε στον πάγκο της τον Φερνάντο Σάντος!

Κλείνοντας, να πούμε πως εάν υπάρχει ένας Έλληνας που έχει την απεριόριστη εκτίμηση του Γκουστάβο Πογέτ από το πέρασμα του στην Ελλάδα, αυτός δεν ήταν άλλος από τον Πέτρο Μάνταλο! Οπότε δεν θα αποκλείαμε να γίνει ξανά βασικός και αναντικατάστατος στην επόμενη ημέρα της Εθνικής Ελλάδος, κάτι που θα εξαρτηθεί βέβαια και από το εάν θα καταφέρει να γίνει ξανά βασικός στην ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κλέβουν" ξανά τον Ολυμπιακό... νιαούρισε ο Αγκιμπού - Δεν τιμάει Λουτσέσκου ο απαραίτητος Μπίσεσβαρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags