Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Λάβρος ο κόσμος του ΠΑΟ! «Διώξτε Γιοβάνοβιτς, θα χάσουμε Ευρώπη! Διούδη κάτσε πάγκο»
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-19 22:26:00

Λάβρος ο κόσμος του ΠΑΟ! "Σέρβος... Γκουαρντιόλα ο Γιοβάνοβιτς - Διούδη κάτσε πάγκο - Εγκλήματα"!

Sportdog Team
Λάβρος ο κόσμος του ΠΑΟ! "Σέρβος... Γκουαρντιόλα ο Γιοβάνοβιτς - Διούδη κάτσε πάγκο - Εγκλήματα"!

Έξαλλοι οι Παναθηναϊκοί με την ήττα από Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Παναθηναϊκός: Λάβρος ο κόσμος του ΠΑΟ! «Διώξτε Γιοβάνοβιτς, θα χάσουμε Ευρώπη! Διούδη κάτσε πάγκο». Έξαλλοι οι Παναθηναϊκοί με την ήττα από Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Θα μπορούσε τουλάχιστον να μη χάσει την 24η αγωνιστική, αφού έχασε πέναλτι με τον Καρλίτος, ενώ ακυρώθηκε γκολ του Σάρλια από το VAR με αποτέλεσμα να έχει παράπονα.

Οι οπαδοί όμως δεν χαρίστηκαν μετά την ήττα! Κατέκλυσαν με μηνύματα τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της πράσινης ΠΑΕ, όπου τα έβαλαν πρώτα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και στη συνέχεια με τη διοίκηση και τους παίκτες.

Η ομάδα φέτος δεν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα σε σημαντικά ματσ, είτε αυτό λέγεται ντέρμπι είτε ένα διπλό στην επαρχία. Η κατάσταση ίδια και αμετάβλητη τα τελευταία χρόνια . Και σε αυτό φταινε παίχτες, προπονητικό team και ο γνωστός άγνωστος. Κρίμα για την ξεφτίλα που έχει καταντήσει αυτο το τμήμα. ΑΛΦΖ ξέρεις.

Έγκλημα νούμερο 1 : ξεκινάει χωρίς τον καλύτερο παίκτη του σε ματς φωτιά .

Έγκλημα νούμερο 2 : ο πρώτος σκόρερ σου Καρλιτος βρίσκεται μονίμως εκτός 11αδας εδώ και 1,5 μήνα και όταν παίζει τον βάζει από το 80 και μετά , τι ακριβώς περιμένει ? Να έχει αγωνιστικό ρυθμό ένας παίκτης με 10λεπτες συμμετοχές? Μοναδικός υπεύθυνος σε αυτήν την άθλια διαχείριση ο προπονητής Αν θέλεις να έχει δύο φορ έτοιμα με παιχνίδια και ρυθμό Τότε δίνεις τουλάχιστον 30 λεπτά στον κάθε ένα , όχι 10 !!

Έγκλημα νούμερο 3 και μεγαλύτερο : Σωκράτης Διουδης, για άλλο ένα παιχνίδι δέχεται γκολ στην πρώτη ευκαιρία , όπως σε κάθε παιχνίδι εκτός από αυτό με την Καρδίτσα , γελάει ο κόσμος . Πρώτη φορά βλέπω τερματοφύλακα σε φάουλ να πηδάει ψηλά και να προσπαθεί να την διώξει ? Να την μπλοκάρει? Δεν ξέρω , με τα 2 χέρια . Εκεί μεγάλε βάζει το δεξί σου χέρι που πάει ψηλότερα από το αριστερό έτσι όπως είναι η γωνία σου και την διώχνεις , δεν πέφτεις με τα δύο . Στο ακυρωθεν γκολ του Καρέλη έδειξε ξανα πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι , βαθιά μπάλα 30 μέτρα στο κενό , ο καρελης τρέχει στο κενό γήπεδο και μεγάλος Σωκράτης κάνει βήματα προς τα πίσω αντι να βγει στη μπάλα και να την διώξει , ευτυχώς ήταν οφσάιντ. Αλλά όταν παίρνεις φανέλα βασικού επειδή έπαιξες Καλά με την Καρδίτσα τότε αυτός που σε βάζει είναι άξιος της μοίρας του .

Τέλος, όταν δεν μπορείς να κερδίσεις τον Παναιτωλικό τι ακριβώς θέλεις ? Να μπεις πλέι-οφ ? Να κάνεις τι ?

Ούτε Αλαφούζος ούτε Σιδηρόπουλος σήμερα . Άθλια διαχείριση , μοναδικός υπεύθυνος ο προπονητής

Την αλλαγή του αμπαλου δεν τη σχολιάζω καν, περιμένει από τον αμπαλο τι ? Να δείξει ? Γελάω !!

Μαθήματα προπονητικής από τον κύριο Αναστασιου. Ο άνθρωπος παίρνει το 100% από τους παίχτες του, ξέρει να στήνει την ομάδα και να παίρνει αποτελέσματα! Respect!

Δεν αξίζαμε την ήττα σήμερα...Το γκολ προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ-δώρο του Σιδηρόπουλου!Ο Χουάνκαρ έχει σκάσει από τα συνεχόμενα παιχνίδια....Νομίζω ο Καρλίτος πρέπει να καθιερωθεί πίσω από τον φορ.

Διώξτε την παλιόγρια ρε θα χάσουμε και τα πλευ οφ έτσι όπως πάμε, είναι δυνατόν 10 ήττες σε 24 παιχνίδια;

Το ροτεΐσον έπρεπε να γινει με τον Απολλονα και όχι με τον Παναιτωλικο που ειναι φορμαρισμενος!!! Μονοι μας το χασαμε το ματς, βαρεθηκα να στέκομαι στην διαιτησία κ το τι θα γινοταν αν μετραγε το γκολ του Σαρλια κ δεν εδινε φαουλ στον Περεθ!!! Όσο για το Καρλιτος ελεοςςςςς με τα πέναλτι και τις καλοσύνες τους, πρεπει να υπάρχει ενας εκτέλεστης κ μονο ενας!!! Αιτορ!!! Τζαμπα 3 βαθμοι... Να περάσουμε τελικο κ ν μείνουμε τετραδα!!!

Τι άλλο πρέπει να γίνει να φύγει αυτός ο άνθρωπος από τον πάγκο? 36 βαθμούς σε 24 αγώνες!! Ευτυχώς που έχασε ο Αστέρας γτ αλλιώς θα ήμασταν από σήμερα εκτός play off.

Δεν μπορείς να κάνεις επίθεση στο 2ο ημίχρονο. Δεν μπορείς να περάσεις κάθετη και δεν μπορείς να μπεις περιοχή. Έχεις έναν παίκτη στον πάγκο που παίζεται κάθετο ποδόσφαιρο που λέγεται Αλεξανδρόπουλος. Αλλά ο Σέρβος Γκουαρντιολα αποφασίζει να βάλει τον Κωτσιρα αντί του Σάντσες. Αν ο Σάντσες δεν βγήκε λόγω τραυματισμού, ο Καρβέλας απέδειξε για ακόμα μία φορά πόσο ανίκανος είναι.

Όταν εισαι παίκτης του Παναθηναϊκού και χάνεις από ένα ταγάρι σαν το Μαλλη που παθαίνει κράμπες στο 70’ από τον… Ανέστη κ από τον Βέργο που κατάφερε να είναι 25η αλλαγή στον χειρότερο ΠΑΟ όλων των εποχών …. Τοτε δένεις μια πέτρα στο λαιμό κ πας κ φουντάρεις

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς....η χειρότερη εμφάνιση του Παναθηναϊκού...δεν περιγράφω άλλο....κρίμα...

Αισχος... Επιθετικά Καρλίτος και αμυντικά Σαρλια σε άλλο γήπεδο σήμερα. Διουδη φάε αλλά 10 παιχνίδια πάγκο αγόρι μου μπας και συνέλθεις. (και δεν μιλάω για την φαουλαρα αλλά για το 2ο γκολ που εν τέλει ακυρώθηκε ως οφσάιντ)

Ήττα με μοναδικό υπεύθυνο τον Γιοβανοβιτς....!!

Ολα τα αποτελέσματα δουλεύουν υπέρ μας κ αυτή την αγωνιστική κ εμείς λέμε όχι........

Πέρα από τα οποία διαιτητικά λάθη αυτό δεν είναι εικόνα καθυστερημένες αλλαγές, αν συνεχίσουμε έτσι θα μείνουμε εκτός πλέι οφ όχι μόνο εκτός Ευρώπης...

Σε ΟΛΑ τα εκτός έδρας παιχνίδια που τρώμε πρώτοι γκολ ,πάντα χάνουμε! Το DNA του Γιαννη Αλαφουζου έχει περάσει στην ομάδα.... LOOSERS 100%

Μαθήματα προπονητικής από τον κύριο Αναστασιου. Ο άνθρωπος παίρνει το 100% από τους παίχτες του, ξέρει να στήνει την ομάδα και να παίρνει αποτελέσματα! Respect!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νασίφ Μόρις: "Δεν μετανιώνω για την κλωτσιά σε Τζόρτζεβιτς - Κόκκινη φανέλα ο διαιτητής - Με φώναξε το αφεντικό"

 

 
Παναθηναϊκός 1-0 |HIGHLIGHTS|" itemprop="name" />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags