Facebook Pixel ΑΕΚ: Οργή με Παπαδόπουλο και VAR! Φωνάζουν για 3 πέναλτι οι κιτρινόμαυροι
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-20 20:31:00

Οργή στην ΑΕΚ με Παπαδόπουλο και VAR! Φωνάζουν για 3 πέναλτι οι κιτρινόμαυροι (ΒΙΝΤΕΟ)

Οργή στην ΑΕΚ με Παπαδόπουλο και VAR! Φωνάζουν για 3 πέναλτι οι κιτρινόμαυροι (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Ένωση φωνάζουν κυρίως για μία φάση στο 43', με πρωταγωνιστή τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ενώ υπάρχουν υποψίες για άλλη μία.

ΑΕΚ: Οργή με Παπαδόπουλο και VAR! Φωνάζουν για 3 πέναλτι οι κιτρινόμαυροι. Στην Ένωση φωνάζουν κυρίως για μία φάση στο 43', με πρωταγωνιστή τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ενώ υπάρχουν υποψίες για άλλη μία.

Φωνάζει για πέναλτι στην ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την οποία μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά λεπτό προς λεπτό από το Sportdog.gr!

Η οργή στην Ένωση υπάρχει για μία φάση στο 43', όπου φαίνεται να υπάρχει επαφή του Καραχάλιου στον Ανσαριφάρντ, ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος.

Η ομάδα του «Δικέφαου αετού» αντέδρασε με σχετική ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. «43’ Ο Καραχάλιος ανατρέπει τον Ανσαριφάρντ μέσα στην περιοχή, όμως ο Παπαδόπουλος δεν δίνει το πέναλτι και δεν υπάρχει καμία παρέμβαση από το VAR!», ανέφερε η ανάρτηση.

Δείτε την:

Δείτε και τη φάση και κρίνετε:

 

 

Στην ΑΕΚ φώναξαν επίσης στο 28', όταν ύστερα από σουτ του Τσούμπερ, η μπάλα κόντραρε στο χέρι του Παντελάκη, το οποίο όμως ήταν κολλημένο.

Υπάρχει μία ακόμα φάση, για την οποία η ΑΕΚ φωνάζει! Πρόκειται για αυτή του 23'. Ο Γκαρσία προσπάθησε να πιάσει το σουτ από το ύψος του πέναλτι, με τον Ποζνάνσκι να παρεμβαίνει με τάκλιν. Δεν φάνηκε όμως ξεκάθαρα από το ριπλέι εάν έχει βρει μπάλα ο αμυντικός του ΠΑΣ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags