Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης: Έκλεισε τον... Ρονάλντο του μέλλοντος!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-21 11:41:00

Κίνηση ματ από Ρεάλ Μαδρίτης: Έκλεισε τον... Ρονάλντο του μέλλοντος!

Sportdog Team
Κίνηση ματ από Ρεάλ Μαδρίτης: Έκλεισε τον... Ρονάλντο του μέλλοντος!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε τον Ρονάλντο του μέλλοντος! Η ισπανική ομάδα κινείται ξανά στη μεταγραφική αγορά της Βραζιλίας και συμφώνησε για την απόκτηση ενός 15χρονου επιθετικού.

Ρεάλ Μαδρίτης: Πρόκειται για τον ακραίο επιθετικό της Παλμέιρας, Έντρικ Φελίπε, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς ως το νέο μεγάλο ταλέντο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και η διάσημη ισπανική ομάδα ήδη έχει συμφωνήσει με την ομάδα, αλλά και την οικογένεια του, θέλοντας να εξασφαλίσει από τώρα τα δικαιώματα του. 

Ακολουθώντας το επιτυχημένο παράδειγμα με τους Βινίσιους Τζούνιορ και Ροντρίγκο, η «βασίλισσα» θέλει να κλείσει τον νεαρό άσο, για τον οποίο ο θρυλικός Ρονάλντο, το «φαινόμενο» δήλωσε πως βλέπει σε αυτόν τον εαυτό του όταν ήταν στην ίδια ηλικία!

Μάλιστα ο Έντρικ, το «διαμάντι» της Παλμέιρας, παρακολούθησε από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και το παιχνίδι της Ρεάλ κόντρα στην Αλαβές.

Αρχικά ήταν παρών στο «Παρκ ντε Πρενς» για το ματς των «μερένγκες» με την Παρί Σεν Ζερμέν και το βράδυ του Σαββάτου παρακολούθησε και τη νίκη (3-0) επί της Αλαβές για τη LaLiga.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags