Facebook Pixel Με βασικό Παπάζογλου και Φέτφα... αντί-Ιμπαγάσα!
| 2011-12-11 19:55:00

Με βασικό Παπάζογλου και Φέτφα... αντί-Ιμπαγάσα!

Με βασικό Παπάζογλου και Φέτφα... αντί-Ιμπαγάσα!

Με αρκετές αλλαγές συγκριτικά με προηγούμενα παιχνίδια του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Κέρκυρα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αντιμετωπίζει απουσίες 8 βασικότατων παικτών γι' αυτό έχει προχωρήσει σε πολλές αλχημείες όσον αφορά τα πρόσωπα τους ρόλους τους!

Ο Βάσκος τεχνικός δεν υπολογίζει στους Μέλμπεργκ, Τζιμπούρ, Ιμπαγάσα, Γέστε, Φέισα, Φουστέρ, Μακούν και Χολέμπας. Έτσι την 11άδα του Ολυμπιακού αποτελούν οι Μέγιερι, Τοροσίδης, Μοντέστο, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Μιραλάς, Πάντελιτς.

Ο Βαλβέρδε έδωσε για πρώτη φορά φανέλα βασικού στον Τάσο Παπάζογλου, που αντικαθιστά τον τραυματία Μέλμπεργκ στα στόπερ, ενώ γύρισε στο κέντρο της άμυνας τον Φρανσουά Μοντέστο για πρώτη φορά φέτος στη θέση του ανέτοιμου και προερχόμενου από τραυματισμό Αβραάμ Παπαδόπουλου. Όσον αφορά τα ακραία μπακ, δεξί τοποθετήθηκε ο Τόρο και αριστερό ο Μαρκάνο.

Γιάννης Μανιάτης και Πάμπλο Ορμπάιθ είναι οι δύο αμυντικοί χαφ με τον Γιάννη Φετφατζίδη σε ρόλο δημιουργού και αντί - Ιμπαγάσα. Οι Κέβιν Μιραλάς και Τζαμέλ Αμπντούν θα ξεκινούν τις προσπάθειές τους από τις δύο πτέρυγες και θα δίνουν βοήθειες στον μοναδικό καθαρόαιμο προωθημένο Μάρκο Πάντελιτς, που επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης, μετά το «διάλειμμα» με την Άρσεναλ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags