Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Μπλόφα" Μαρτίνς με Γκάρι Ροντρίγκες - Κανένα πρωτάθλημα δεν τελείωσε για Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-21 17:13:00

"Μπλόφα" Μαρτίνς με Γκάρι Ροντρίγκες - Κανένα πρωτάθλημα δεν τελείωσε για Ολυμπιακό

Sportdog Team
"Μπλόφα" Μαρτίνς με Γκάρι Ροντρίγκες - Κανένα πρωτάθλημα δεν τελείωσε για Ολυμπιακό

Γιατί ο Ματιέ Βαλμπουενά πρέπει να παίζει έστω για μισή ώρα στο Λιμάνι και τα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή για την Αταλάντα
 

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Γιώργος Νοικοκύρης, ανέφερε στον αέρα του OverFM ότι στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» υπάρχει ανυπομονησία για το ματς με την Αταλάντα και ότι είναι το πιο σημαντικό της χρονιάς.

Αρχικά, σχολίασε τη νίκη στον Βόλο και ανέφερε πως δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα μαζί με αυτά των πλέι οφ. Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει ένα μεγάλο προβάδισμα, αλλά το πρωτάθλημα θα λήξει όταν θα το έχει κατακτήσει μαθηματικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον Ματιέ Βαλμπουενά και ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό όταν είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού και έχει την μπάλα. Πάντα θα πρέπει να υπολογίζεται ο Γάλλος, ακόμα και αν αγωνίζεται μισή ώρα.

Όσο αναφορά τον Γκάρι Ροντρίγκες, είναι έτοιμος για την Πέμπτη. Θα μπορούσα να χρησιμοποιηθεί και χθες κόντρα στον Βόλο. Όμως ο Μαρτίνς αποφάσισε να μην το ρισκάρει. Κόντρα στην Αταλάντα θα είναι έτοιμος να βοηθήσει, κατά πάσα πιθανότητα όμως, θα ξεκινήσει στον πάγκο.

Τέλος, ο Γιώργος Νοικοκύρης ανέφερε ότι στον Ολυμπιακό ανυπομονούν για το ματς. Παίκτες και προπονητής έχουν στραμμένα τα βλέμματα τους στο μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Αταλάντα, το οποίο θεωρείται το παιχνίδι της χρονιάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags