Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ύμνοι σε Πασχαλάκη και Ραζβάν μετά τον Άρη - "Εμπνέει σεβασμό Μπούργκος"
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-21 23:54:00

Ύμνοι σε Πασχαλάκη και Ραζβάν μετά τον Άρη - "Εμπνέει σεβασμό Μπούργκος"

Sportdog Team
Ύμνοι σε Πασχαλάκη και Ραζβάν μετά τον Άρη - "Εμπνέει σεβασμό Μπούργκος"

Γνωστό Έλληνας τεχνικός μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης όπου αναφέρθηκε στο ντέρμπι της πόλης, αλλά και στον νέο τεχνικό των Κίτρινων και το τι θα δώσει στην ομάδα.

Νίκος Παπαδόπουλος: Για το παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, την εξέλιξη του πρωταθλήματος και τον Χερμάν Μπούργος μίλησε ο έμπειρος προπονητής στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

«Πάντα υπάρχει άγχος στους προπονητές και όποιος το διαχειρίζεται καλύτερα θα έχει και πιο καθαρό μυαλό. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Ο Άρης είχε δύο καλές στιγμές για να σκοράρει, ο Λουτσέσκου έκανε διαχείριση καλή και φρέσκαρε την ομάδα στο τέλος. 

Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι με καλές στιγμές και με ένα διαιτητή που δεν σταματούσε το παιχνίδι. Έχουν ποιοτητα και βαθύ ρόστερ οι δυο ομάδες. Ο Άρης θα μπορούσε να μπει μπροστά στο σκορ αλλά αν στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει.  Ο τερματοφύλακας είναι μέρος του παιχνιδιού και ο Πασχαλάκης έκανε δυο καλές επεμβάσεις. Θα τον έβγαζα και MVP. Από τον Άρη ο Σάσα είναι κλειδί για τον Άρη όσον αφορά την ισορροπία στην άμυνα και την επίθεση». 

Για πορεία πρωταθλήματος: «Εδώ και καιρό ήταν χαμένο το πρωτάθλημα. Ο Άρης έχει την ποιότητα και την ομάδα να πάρει τους βαθμούς που θέλει στα επόμενα παιχνίδια. Είναι πρόβλημα αυτό το -6 αλλά έχει την ομάδα να δει τα παιχνίδια τα δικά του και μετά να περιμένει τον αντίπαλο».

Για Μπούργος: «Έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί μεγάλα ονόματα και ποδοσφαιριστές. Είναι ένας άνθρωπος που εμπνέει σεβασμό και εύχομαι να πετύχει. Το έχει ανάγκη ο Άρης να πετύχει», είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags