Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ούτε ο Ολυμπιακός έχει Λιβάγια - Γι’ αυτό έφυγε από ΑΕΚ - ΟΦΗ και ΠΑΣ για τον... μικρό Κακά του ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-22 16:05:00

Ούτε ο Ολυμπιακός έχει Λιβάγια - Γι’ αυτό έφυγε από ΑΕΚ - ΟΦΗ και ΠΑΣ για τον... μικρό Κακά του ΠΑΟ!

GOALάρες by Εvaggelistis
Ούτε ο Ολυμπιακός έχει Λιβάγια - Γι’ αυτό έφυγε από ΑΕΚ - ΟΦΗ και ΠΑΣ για τον... μικρό Κακά του ΠΑΟ!

Ποιος Σουπερλιγκάτος προπονητής "κινδυνεύει" με απόλυση πριν το φινάλε της σεζόν; Οι Γκολάρες δίνουν όλο το παρασκήνιο πίσω από την υπόθεση του Κροάτη άσου που... πετάει στην πατρίδα του, αποκαλύπτουν ποιος Έλληνας άσος του Τριφυλλιού ετοιμάζεται για μεταγραφή, αλλά και ποιος είναι ο κόουτς που ενδέχεται να χάσει την δουλειά του.

Οι GOALάρες έρχονται να δώσουν... απαντήσεις και διευκρινίσεις στην υπόθεση του Μάρκο Λιβάγια, που επέστρεψε στο προσκήνιο λόγω των γκολ που πετυχαίνει στην Κροατία, ενώ αποκαλύπτουν ποιος Σουπεριγκάτος κόουτς «κινδυνεύει» και ποιον Έλληνα του Παναθηναϊκού έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο ΟΦΗ και ΠΑΣ!

 

ΛΙΒΑΓΙΑ/1: στην Κροατία κάνει... παπάδες. Με 21 γκολ σε 22 ματς πάει να δώσει μόνος του το πρωτάθλημα στην Χάιντουκ μετά από 17 χρόνια (δύσκολο λόγω Ντιναμό Ζάγκρεμπ αλλά όχι ακατόρθωτο)!  Για το 2022 είναι ο δεύτερος σκόρερ σε όλη την υφήλιο με 8 γκολ! Στο Σπλίτ του συμπεριφέρονται / αισθάνεται πραγματικός βασιλιάς (αυτός και η οικογενειά του) κι αυτό είναι το "μυστικό" με τον Μάρκο. Στην ΑΕΚ κάποια στιγμή το... έχασαν με την διαχείριση του. Και δεν ήταν τόσο η διαφορά στο οικονομικό (ζητούσε 1.200.000 ευρώ ετησίως, έφτασαν την προσφορά κάποια στιγμή μέχρι το 1.000.000) που τον "έδιωξε", όσο η συνολική διαχείριση. Αγωνιστική (τον έβαζαν να παίζει αριστερά και του ζητούσαν να μαρκάρει) αλλά και γενικότερη...

 

 

ΛΙΒΑΓΙΑ/2: η ουσία είναι μία και ο... Μάρκο γωνία: ακόμη και το φετινό ανάβαθμισμένο ρόστερ της ΑΕΚ παίκτη με την ποιότητα , το ταλέντο, την προσωπικότητα του (όντως όμως, ιδιόρυθμου) Κροάτη δεν διαθέτει. Ούτε ο Τσούμπερ, ούτε ο Αμραμπατ είναι... Λιβάγια. Και όπως , έλεγε μια ψυχή στα Σπάτα (και όχι μόνο) : "φαντάσου μια ΑΕΚ με δίδυμο Αραούχο - Λιβάγια, τον Κροάτη σε ελεύθερο ρόλο, όπως την σεζόν του πρωταθλήματος και στα άκρα τους Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία, με game changer τον Αμραμπατ"! Αδικο δεν είχε πάντως... Από εκεί και πέρα Λιβάγια δεν έχει και ο Ολυμπιακός, για παράδειγμα. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έναν "παικτούρ" που στην Χαιντουκ αμείβεται με 700-800 χιλιάρικα ετησίως...

 

ΛΑΜΙΑ/ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: το αφεντικό, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, δεν δέχθηκε την παραίτηση του κόουτς μετά την νέα ήττα από τον ουραγό Απόλλωνα. Ο Γρηγορίου είχε και την... ευθιξία να παραιτηθεί αλλά προφανώς γνώριζε και τις ... άσχημες διαθέσεις του ιδιοκτήτη της Λαμίας για την ήττα στο Αγρίνιο, που προηγήθηκε. Σύμφωνα με την πιάτσα ο Πανουργιάς Παπαϊώννου είχε γίνει έξαλλος με τον κόουτς Γρηγορίου, επειδή στο δικό του μυαλό, τουλάχιστον ο βαθμός της ισοπαλίας ήταν δεδομένος στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό! 

 

Όλα αυτά είχαν... φτάσει στα αυτιά του Γρηγορίου και μετά την ήττα από τον Απόλλωνα έκανε την κίνηση του... πετώντας την μπάλα στον ιδιοκτήτη. Τελικά την πλήρωσε ο τεχνικός διευθυντής και παλαίμαχος άσος, Πίτι. Αυτό ήταν ουσιαστικά το "θύμα",παρά την καλή του σχέση με τον boss. Ο Πίτι είχε αναλάβει τον περασμένο Σεπτέμβριο και ο ρουμελιώτικος μύθος ήθελε να μην υπάρχει ιδιαίτερη αλληλοεκτίμηση με τον Γρηγορίου! 

 

Ο Πίτι, λοιπόν, έφυγε και ο Πανουργιάς Παπαϊώαννου μπορεί να είπε στους παίκτες του πως θα πάνε με τον κόουτς Γρηγορίου ως το τέλος της σεζόν αλλά εσείς μην το δένετε...σχοινί κορδόνι. Τα αποτελέσματα της Λαμίας, από εδώ και πέρα, είναι που θα στηρίξουν ή όχι τον κόουτς. Οπότε...

 

ΟΦΗ/ΠΑΣ: στην ελληνική πιάτσα agents ακούγεται πως έχουν τον ίδιο μεταγραφικό στόχο για το καλοκαίρι. Μέσο του Παναθηναϊκού, διεθνή με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες, που πρόλαβε στο πρόσφατο παρελθόν να του βάλουν την ετικέτα του super talent (ή του Έλληνα "μικρού Κακά") αλλά κατέληξε την τρέχουσα σεζόν στον ΠΑΟ Β, παρότι πέρσι πήρε κάποιες ευκαιρίες απο τον Μπόλονι.

 

Ο λόγος για τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο, "δεκάρι" παλαιάς κοπής για κάποιους, που τον Ιούνιο, όταν θα είναι 20 χρονών και 7 μηνών, τελειώνει το συμβόλαιο του με τους "πράσινους". Οι τελευταίοι θέλουν να του το ανανεώσουν, αλλά η πλευρά του νεαρού άσου θέλει να κλείσει σε μια ομάδα που θα του δώσει περισσότερες ευκαιρίες να παίζει και να τον βλέπουν ως πρότζεκτ.

 

Και όπως μαθαίνω τόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα των Χρηστοβασίληδων, όσο και ο ΟΦΗ των Σαμαράδων (και όχι μόνο) έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, για να κάνουν δικό τους τον Αθανασακόπουλο...

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μολότοφ" Μελισσανίδη στη Σούπερ Λιγκ - Κλέβει στόπερ από Ολυμπιακό - "Σκάει" 1,5 εκατ. ευρώ;
 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags