Facebook Pixel ΑΕΚ: Απάντηση Κλάτενμπεργκ στην επιστολή διαμαρτυρίας της Ένωσης
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-22 17:54:00

Απάντηση Κλάτενμπεργκ σε ΑΕΚ! Τί λέει για το πέναλτι στον Ανσαριφάρντ;

Sportdog Team
Απάντηση Κλάτενμπεργκ σε ΑΕΚ! Τί λέει για το πέναλτι στον Ανσαριφάρντ;

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής απάντησε στην επιστολή της Ένωσης και στα παράπονά της για τη διαιτησία.

ΑΕΚ: Απάντηση Κλάτενμπεργκ στην επιστολή διαμαρτυρίας της Ένωσης για τη διαιτησία μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 

Μπορεί να επικράτησε με 2-0 με γκολ των Πέτρου Μάνταλου και Καρίμ Ανσαριφάρντ, αλλά έφυγε από το παιχνίδι με σοβαρά παράπονα κατά τη διαιτησίας του Παπαδόπουλου.

Όπως σας ενημέρωσε άλλωστε τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 το Sportdog, η ΑΕΚ έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, όχι μόνο για τη διαιτησία του συγκεκριμένου ματς, αλλά και εξέφρασε παράπονα και για άλλες αναμετρήσεις, στις οποίες θεωρεί, ότι αδικήθηκε.

Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι ο αρχιδιαιτητής απάντησε στην επιστολή της Ένωσης! Ανάμεσα στα ερωτήματα που του τέθηκαν ήταν και το πέναλτι στον Καρίμ Ανσαριφάρντ, για το οποίο οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτυρήθηκαν κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Οι πληροφορίες υποστηρίζουν, ότι ο Κλάτενμπεργκ στην απαντητική επιστολή πήρε θέση για το θέμα, αναφέροντας, ότι η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας δεν συμφωνεί με την απόφαση του Παπαδόπουλου στη συγκεκριμένη φάση. Θεωρεί δηλαδή, ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ. Εξάλλου φάνηκε και στο ριπλέι, ότι ο Καραχάλιος βρίσκει με το γόνατο τον Ιρανό επιθετικό μέσα στην περιοχή της ομάδας των Ιωαννίνων.

Παρ' όλα αυτά, ούτε ο VAR, Ρούμπερτι επανεξέτασε τη φάση, για να ζητήσει από τον διαιτητή να δει τι συνέβη. Οπότε ευθύνεται και αυτός για το ότι δεν δόθηκε παράβαση.

Νωρίτερα, πηγές υποστήριζαν, ότι ο διαιτητής, Παπαδόπουλος, που έχει ήδη μια τιμωρία, στον αγώνα ΑΕΚ - Ατρόμητος, περιμένει μεταχείριση από τον Κλάτενμπεργκ.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags