Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Εκτός... τελικού ο Βιεϊρίνια - Αυτό είναι το πλάνο πρόκρισης του Λουτσέσκου!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-23 19:28:00

Όλα τούμπα στον ΠΑΟΚ - Εκτός... τελικού ο Βιεϊρίνια - Αυτό είναι το πλάνο πρόκρισης του Λουτσέσκου!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Όλα τούμπα στον ΠΑΟΚ - Εκτός... τελικού ο Βιεϊρίνια - Αυτό είναι το πλάνο πρόκρισης του Λουτσέσκου!

Η απόφαση έκπληξη για τον Πορτογάλο λίγες ώρες πριν την σέντρα. Γιατί θα μείνει εκτός ενδεκάδας, οι σκέψεις του Ραζβάν και ο φόβος ότι το ματς μπορεί να φτάσει μέχρι την παράταση.

ΠΑΟΚ: Στον πάγκο είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στο αυριανό παιχνίδι με την Μίντιλαντ ο Αντρέ Βιεϊρίνια, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του.

Έχουμε αναλύσει ξανά ότι ο Βιεϊρίνια με τον Μιχαηλίδη, ως δίδυμο στο αριστερό άκρο της άμυνας, βοηθάει πολύ τον Δικέφαλο να πάρει πάνω του και να χτίσει παιχνίδι από πίσω. Οι δυο τους συνεργάζονται καλά και αυτό το αναγνωρίζουν ακόμα και οι αντίπαλοι των Θεσσαλονικέων.

Παρά το γεγονός όμως ότι κατά 99% ο Μιχαηλίδης θα έχει φανέλα βασικού εναντίον των Δανών, είναι δύσκολα να δούμε τον Βιεϊρίνια μαζί του στο αρχικό σχήμα. Πιο πιθανό είναι να βρεθεί ο Σίντκλεϊ στο αριστερό άκρο της άμυνας, που είναι μεν αξιόπιστος αμυντικά αλλά για μπροστά... δεν το έχει.

Αυτό που σκέφτεται όμως ο προπονητής του ΠΑΟΚ, είναι ότι θέλει να έχει στον πάγκο παίκτες που αν στραβώσει το παιχνίδι κατά τη διάρκειά του, μπορούν να έρθουν και να είναι επιδραστικοί για την ομάδα! Να μπουν και να βοηθήσουν για να αλλάξει η ροή του αγώνα. Και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ξεκάθαρα είναι τέτοιος για τον Δικέφαλο.

Σε πιθανό ερώτημα γιατί ο Πορτογάλος να μην είναι βασικός, ώστε να είναι επιδραστικός για την ομάδα του από το πρώτο λεπτό, η απάντηση είναι η ηλικία του! Το παιχνίδι με τους Δανούς δεν αποκλείεται να φτάσει ακόμα και σε παράταση, κι αυτό το γνωρίζει καλά ο Λουτσέσκου! Για αυτό και το πιθανότερο είναι να μην ρισκάρει από νωρίς με την εμφάνιση του Βιεϊρίνια στην 11άδα. Προσέχει για να έχει, με άλλα λόγια, ο Ρουμάνος τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η επόμενη κίνηση Μπότο μετά τον Ίνγκασον - Συμβόλαιο άνω του εκατομμυρίου - Φέρνει παίκτη 11αδας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags