Facebook Pixel Ουκρανία: Συγκλονίζουν οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές στην Ουκρανία - "Βοηθήστε μας να φύγουμε..." (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-02-24 19:24:00

Συγκλονίζουν οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές στην Ουκρανία - "Βοηθήστε μας να φύγουμε..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συγκλονίζουν οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές στην Ουκρανία - "Βοηθήστε μας να φύγουμε..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκκληση στην κυβέρνηση της Βραζιλίας κάνουν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ουκρανία καλώντας την να βοηθήσει ώστε να αποχωρήσουν από την χώρα.

Ουκρανία: Δραματικές είναι στιγμές που ζουν οι κάτοικοι τόσο στο Κίεβο όσο και στην χώρα μετά την εισβολή της Ρωσίας με τους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε Ντιναμό και Σαχτάρ να κάνουν έκκληση στην κυβέρνηση της πατρίδας τους, από ξενοδοχείο που βρίσκονται με τις οικογένειές τους, να βρουν τρόπο να τους βγάλουν εκτός Ουκρανίας.

«Η κατάσταση είναι δραματική. Σας ζητάμε να αποκαλύψετε αυτό το βίντεο, ώστε να φτάσει έως την κυβέρνηση της Βραζιλίας. Τα σύνορα είναι κλειστά, οι τράπεζες είναι κλειστές, δεν υπάρχει βενζίνη, δεν υπάρχουν λεφτά και έχουμε έλλειψη στο φαγητό. Είμαστε συγκεντρωμένοι, περιμένοντας ένα αεροπλάνο να φύγουμε από την Ουκρανία», ανέφερε ο Τζούνιορ Μοράες.

«Φίλοι και οικογένεια, η κατάσταση είναι σοβαρή και είμαστε κολλημένοι στο Κίεβο., περιμένοντας μία λύση να ξεφύγουμε. Είμαστε σε ένα ξενοδοχείο. Προσευχηθείτε για μας», έγραψε αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής για την κατάσταση στην Ουκρανία ο ίδιος ποδοσφαιριστής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags