Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Ανοίγουν οι κάμερες στην Τούμπα - Τιμωρία ΠΑΟΚ από την UEFA - Τους αλλάζει όλους ο Λουτσέσκου"
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-25 13:06:00

"Ανοίγουν οι κάμερες στην Τούμπα - Τιμωρία ΠΑΟΚ από την UEFA - Τους αλλάζει όλους ο Λουτσέσκου"

Sportdog Team
"Ανοίγουν οι κάμερες στην Τούμπα - Τιμωρία ΠΑΟΚ από την UEFA - Τους αλλάζει όλους ο Λουτσέσκου"

Οι ραγδαίες εξελίξεις για το εμετικό πανό που σήκωσαν οπαδοί του Δικεφάλου, αλλά και όσα φέρνει η μεγάλη πρόκριση στον Δικέφαλο

Ο Μάνος Τσαλγατίδης, ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, μιλάει στον αέρα του OverFM για την πρόκριση της ομάδας, τους πιθανούς αντιπάλους και το πανό που υπήρχε στην Θύρα 4.

Αρχικά μίλησε για το πανό και ανέφερε ότι ήταν πολύ άσχημη κίνηση, που δεν άρεσε σε κανέναν υγιή φίλαθλο στην Ελλάδα. Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο για ευρωπαϊκή τιμωρία της «Τούμπας» ενώ ο εισαγγελέας ζητάει να ανοίξουν οι κάμερες του γηπέδου για να δούνε ποιος ανέβασε το πανό.

Στη συνέχεια μίλησε για το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός αλλά στο δεύτερο έχασε τις δυνάμεις του. Στην παράταση «μεταμορφώθηκε» ξανά και μπόρεσε να φτάσει στη πρόκριση μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Ο ΠΑΟΚ παίζει Μάιο μήνα στην Ευρώπη, για πρώτη φορά μετά από 48 χρόνια.

Στο παιχνίδι με τον Ιωνικό την Κυριακή, αναμένεται να γίνει εκτεταμένο ροτέισιον για να ξεκουραστούν οι παίκτες.

Τέλος, όσο αναφορά το κομμάτι τις κλήρωσης (14:00), ο Μάνος Τσαλγατίδης ανέφερε ότι υπάρχουν ανάμεικτα συναισθήματα στον ΠΑΟΚ. Κατά την προσωπική του γνώμη, η καλύτερη δυνατή κλήρωση θα είναι με την Λίντσερ ή την Βασιλεία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags