Facebook Pixel ΑΕΚ: Αρπάζει "καυτό" όνομα από Ελλάδα η ΑΕΚ - "Διώχνει" κορυφαίο άσο - Απόφαση Γιαννίκη για Μάνταλο
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-26 10:00:00

Αρπάζει "καυτό" όνομα από Ελλάδα η ΑΕΚ - "Διώχνει" κορυφαίο άσο - Απόφαση Γιαννίκη για Μάνταλο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αρπάζει "καυτό" όνομα από Ελλάδα η ΑΕΚ - "Διώχνει" κορυφαίο άσο - Απόφαση Γιαννίκη για Μάνταλο!

Έτοιμη η Ένωση να υπογράψει με τον παίκτη που θέλουν όλοι! Ποιος θα είναι η πρώτη μεταγραφή ενόψει καλοκαιριού, η τρομερή σεζόν που κάνει στη Super League και η... καραμπόλα στο ρόστερ, με παίκτη που φέτος βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Έλληνα προπονητή.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Στο κλασσικό αθηναϊκό ντέρμπι έχουν στρέψει την προσοχή τους όλοι στην Ένωση, καθώς ναι μεν στην ομάδα δεν υπάρχει πλέον η πίεση του αποτελέσματος μέχρι να αρχίσουν τα πλέι οφ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αδιαφορήσουν στη Λεωφόρο.

Κάθε άλλο, μάλιστα, καθώς ο Γιαννίκης και οι παίκτες του ψάχνουν για μια καλή εμφάνιση και νίκη που θα εμπεδώσει ότι η ομάδα έχει ανοδική πορεία. Και, φυσικά, οι Πράσινοι είναι ένας μεγάλος αντίπαλο, που μια νίκη μέσα στην έδρα τους μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά.

Πάνω σε αυτό το σκεπτικό ο Έλληνας τεχνικός προετοιμάζει την ομάδα του για τη τρίποντο, αν και δεν θα υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα, πλην του Μοχαμάντι που λογικά θα βρεθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τσιντώντας, και οι Ρότα, Βράνιες και Τζαβέλλας θα συμπληρώσουν την τετράδα της άμυνας,

Στα χαφ θα παίξουν δύο από τους Σάκχοφ (που η γυναίκα του βρίσκεται στην Ουκρανία και ο ίδιος δεν είναι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση), Σιμόες (που ξεπέρασε τον τραυματισμό του) και Σιμάνσκι. Ο Μάνταλος θα μείνει στον πάγκο, και μπροστά θα παίξουν οι Λιβάι, Άμραμπατ, Τσούμπερ και κορυφή ο Αραούχο.

Διώχνει το καλοκαίρι τον Ανσαριφάρντ;

Την ίδια στιγμή έχει ανοίξει θέμα για το ενδιαφέρον που υπάρχει στην Ένωση για τον Φαν Βέερτ, τον Ολλανδό επιθετικό του Βόλου που με την παρουσία του αποδεικνύει για άλλη φορά ότι ο Αχιλλέας Μπέος ξέρει να βρίσκει ποδοσφαιριστές.

Το sportdog.gr σας είχε αποκαλύψει πριν από 20 ημέρες πως ο άσος του Βόλου βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο τόσο της Ένωσης όσο και του Παναθηναϊκού και σίγουρα η περίπτωσή του θα μας απασχολήσει το καλοκαίρι.

Το ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει ότι ο Ολλανδός ενδιαφέρει τους Κιτρινόμαυρους, αλλά όσο στην ομάδα βρίσκονται οι Αραούχο και Ανσαριφάρντ, πολύ δύσκολα θα έρθει ένας επιθετικός όπως ο Φαν Βέερτ για να είναι τρίτος. Κι επειδή ο Αραούχο δεν φεύγει, για να αυξηθούν οι πιθανότητες να έρθει ο… εκτελεστής του Βόλου, θα πρέπει να αποχωρήσει ο Ανσαριφάρντ.

Ο Ιρανός πάντως μέχρι τώρα έχει 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, έναντι 18 του «Τσίνο», ωστόσο έχει πετύχει μόλις τέσσερα γκολ και ο Αργεντινός 10. Την ίδια στιγμή, ο Φαν Βέερτ έχει 13 γκολ σε 22 αγώνες και… φωνάζει ότι αξίζει μία ευκαιρία σε υψηλότερο επίπεδο!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στην ΑΕΚ με Γιαννίκη - Αυτή είναι η νέα απόφαση Μελισσανίδη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags