Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Χωρίς Βιγιαφάνιες-Μαουρίτσιο οι Πράσινοι
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-26 13:38:00

Εξελίξεις στον ΠΑΟ μεσημέρι Σαββάτου - Τι συμβαίνει με Βιγιαφάνιες - Η αποστολή για ΑΕΚ

Sportdog Team
Εξελίξεις στον ΠΑΟ μεσημέρι Σαββάτου - Τι συμβαίνει με Βιγιαφάνιες - Η αποστολή για ΑΕΚ

Δίχως τον Λούκας Βιγιαφάνιες στη σύνθεσή του θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ στον αυριανό (27/02, 19:30) μεγάλο αγώνα της Λεωφόρου για την 25η αγωνιστική της Super League.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Ο 30χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που ταλαιπωρείται εδώ και μία εβδομάδα από ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο, ακολούθησε και το πρωί του Σαββάτου (26/02) ατομικό πρόγραμμα στο Κορωπί κι έμεινε οριστικά εκτός της αποστολής που ανακοίνωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Κι αντίστοιχα θα κάνει... αγώνα δρόμου για να επιστρέψει σε φουλ πρόγραμμα προπονήσεων απ’ τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και να τεθεί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου (26η αγωνιστική), με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (06/03). Τη θέση του Βιγιαφάνιες στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού θα πάρει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Από εκεί και πέρα, ο Μαουρίσιο Σιλβέιρα μπήκε σε φουλ πρόγραμμα για πρώτη φορά μετά από περίπου 3,5 εβδομάδες ξεπερνώντας το πρόβλημα στη γάμπα που τον ταλαιπωρούσε από τον αγώνα της 2ας Φεβρουαρίου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Απ’ τη στιγμή όμως που ο Βραζιλιάνος μέσος ήταν τόσο καιρό εκτός, ο 59χρονος τεχνικός δεν υπήρχε περίπτωση να τον πάρει στην αποστολή για ένα τόσο υψηλών απαιτήσεων παιχνίδι, με μόλις μία «κανονική» προπόνηση στα πόδια του.

Το πρόγραμμα προπόνησης του Σαββάτου (26/02) περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία έκαναν οι Μακέντα, Λούντκβιστ, Αγιούμπ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς και Βιτάλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags