Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Μπαίνει" ο Κούρτιτς εν όψει ΑΕΚ - Ποιους παίρνει στην αποστολή ο Λουτσέσκου - Αυτός θα είναι εκτός
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-01 14:06:00

"Μπαίνει" ο Κούρτιτς εν όψει ΑΕΚ - Ποιους παίρνει στην αποστολή ο Λουτσέσκου - Αυτός θα είναι εκτός

Sportdog Team
"Μπαίνει" ο Κούρτιτς εν όψει ΑΕΚ - Ποιους παίρνει στην αποστολή ο Λουτσέσκου - Αυτός θα είναι εκτός

"Τρέχει" το ρεπορτάζ στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου προετοιμάζει την ομάδα του για το αυριανό (2/3) εξ αναβολής παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

ΠΑΟΚ: Μπορεί το +7 να είναι μια καλή διαφορά για τον ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ, αλλά σε καμία περίπτωση ο αυριανός εξ αναβολής αγώνας στο ΟΑΚΑ δεν αντιμετωπίζεται… χαλαρά από τους Θεσσαλονικείς, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Έχει σημασία βαθμολογικά το ματς της Τετάρτης για τον ΠΑΟΚ, γιατί αν κερδίσει και μεγαλώσει κι άλλο τη διαφορά, θα έχει λιγότερη πίεση στα διαδοχικά ματς που ακολουθούν, σε playoffs, Europa Conference League αλλά και Κύπελλο», τόνισε.

Όσο για τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου είπε: «Ο Μιτρίτσα είναι εκτός, ενώ θα είναι στην αποστολή αλλά δεν θα αγωνιστούν πολύ ο Άκπομ και ο Μουργκ. Επιστρέφει ο Κούρτιτς, διαθέσιμοι είναι ο Ίνγκασον και ο Κρέσπο που προφυλάχτηκαν την Κυριακή. Αναμένουμε αλλαγές στην άμυνα και το κέντρο, ενώ μεσοεπιθετικά δεν υπάρχουν πολλές επιλογές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags