Facebook Pixel ΑΕΚ: Χοντρό "σκηνικό" με παίκτες και Γιαννίκη - Φεύγει σήμερα από ΑΕΚ - Φαντ’ Σιπ, Μανωλάς και... έκπληξη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-01 14:22:00

Χοντρό "σκηνικό" με παίκτες και Γιαννίκη - Φεύγει σήμερα από ΑΕΚ - Φαντ’ Σχιπ, Μανωλάς και...έκπληξη

Χοντρό "σκηνικό" με παίκτες και Γιαννίκη - Φεύγει σήμερα από ΑΕΚ - Φαντ’ Σχιπ, Μανωλάς και...έκπληξη

Αδιανόητο μπάχαλο στα Σπάτα 24 ώρες πριν τον ΠΑΟΚ! Γιατί όλα δείχνουν απόλυση εντός της ημέρας για τον Έλληνα κόουτς, το πολύ άσχημο κλίμα στα αποδυτήρια και τα πρώτα ονόματα από τη λίστα που εξετάζει ο Μελισσανίδης.

Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, καθώς ο Αργύρης Γιαννίκης είναι εξαιρετικά αμφίβολο πλέον να κάτσει στον πάγκο για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ.

 

Το κλίμα για τον Έλληνα τεχνικό είναι πολύ βαρύ μετά την ήττα και από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ωστόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης δεν είχε πάρει ακόμα την οριστική του απόφαση σχετικά με το ποιος θα κάτσει στον πάγκο για το ντέρμπι.

Ωστόσο, το πολύ άσχημο κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, φαίνεται πως οδηγεί άμεσα σε εξελίξεις και απόλυσή του. Η κατάσταση είναι οριακή μεταξύ παικτών και του προπονητή και δεν είναι τυχαίο πως την Δευτέρα, μετά την ομιλία του και τις ευθύνες που καταλόγισε στους ποδοσφαιριστές για την ήττα από τον Παναθηναϊκό, η ατμόφαιρα μύριζε... μπαρούτι στα Σπάτα και κάποιοι «μουρμούριζαν» πολύ έντονα. Και μάλλον ακούστηκαν!

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον διάδοχο του Γιαννίκη όλα παραμένουν ανοιχτά. Το όνομα του Τζον Φαν'τ Σχιπ επέστρεψε στο προσκήνιο, δημοσιεύματα έκαναν λόγο ακόμα για συμφωνία, ωστόσο από την Ένωση το διέψευσαν κατηγορηματικά.

 

Στη σχετική λίστα υπάρχουν ψηλά τα ονόματα των Δέλλα και Μανωλά, όμως είναι δύσκολες περιπτώσεις αυτή τη στιγμή και η πιο πιθανή και συμβατή λύση για τη δεδομένη στιγμή, είναι αυτή του Σωκράτη Οφρυδόπουλου από την ΑΕΚ Β'.


Πάντως, άνθρωποι που γνωρίζουν καλά το ρεπορτάζ της ομάδας και τον τρόπο που λειτιουργεί ο Μελισσανίδης, εκτιμούν πως το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει προχωρήσει σε κάποια προσωρινή λύση προπονητή, δείχνει ότι ...δουλεύει και κάτι καλύτερο και μεγαλύτερο. Ένα όνομα έκπληξη!



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλος αντίπαλος για ΑΕΚ - Συμβόλαιο 13 εκατ. σε Σάντος - Ο Δώνης... βρήκε δουλειά σε Ουζουνίδη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags