Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες φωτιά από παλαίμαχο του Άρη για το πανό των οπαδών του ΠΑΟΚ - Τι είπε για την ΠΑΕ και τις ευθύνες
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-01 18:55:00

Ατάκες φωτιά από παλαίμαχο του Άρη για το πανό στον ΠΑΟΚ - Τι είπε για την ΠΑΕ και τις ευθύνες

Sportdog Team
Ατάκες φωτιά από παλαίμαχο του Άρη για το πανό στον ΠΑΟΚ - Τι είπε για την ΠΑΕ και τις ευθύνες

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έκανε ο πρόεδρος των βετεράνων παικτών των Κίτρινων όπου και αναφέρθηκε στο πανό που αναρτήθηκε πριν μερικές μέρες στην Τούμπα.

Γιάννης Βένος: Ο πρόεδρος των βετεράνων παικτών του Άρη μιλώντας στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» εξέφρασε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τον αποτροπιασμό του για το κατάπτυστο πανό που αναρτήθηκε στην Τούμπα προ ημερών, ενώ παράλληλα  εξήγησε και γιατί δεν συμμετείχαν οι βετεράνοι των Κίτρινων στο φιλικό του Καυτανζογλείου με τους βετεράνους του ΠΑΟΚ.

«Είναι μία πρωτοβουλία του δήμου Θεσσαλονίκης, είναι σημαντικό και σαν ιδέα, γίνεται στην συμβολή των οδών Κλεάνθους και Παπαναστασίου, εδώ που τέμνονται οι δύο περιοχές Τούμπα και Χαριλάου. Δεν θα έχουμε, δεν θέλουμε να έχουμε άλλα παρόμοια, σκληρά και περιστατικά βίας.

Για το χθεσινό φιλικό παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο, εμείς δεν συμμετείχαμε ως αντίδραση, γιατί είχε προηγηθεί η ανάρτηση του κατάπτυστου πανό στην Τούμπα στον ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ. Οι βετεράνοι εκπροσωπούμε τις ομάδες μας. Όταν έγινε αυτό το περιστατικό όπου για τρείς ώρες ήταν ένα πανό μέσα στο γήπεδο και δεν πήγε ο επίσημος ΠΑΟΚ να κατεβάσει το πανό, ήταν ένα περιστατικό βίας. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει ευθύνη για αυτό; Εχει, κατά την γνώμη μου. Εάν κατέβαινε το πανό έστω και μετά από 15 λεπτά θα κατεβαίναμε στο γήπεδο να παίξουμε στο φιλικό.

Πρέπει να τους δείξουμε τον δρόμο, αλλά πρώτα από όλους η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έπρεπε να ενεργήσει. Όλα αυτά τα χρόνια κάνουμε το καθήκον μας. Εχουμε δώσει πάνω από 50 παιχνίδια και φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Εμείς είμαστε συνέχεια των ομάδων μας. Εχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα του Αλκη και της δολοφονίας του παιδιού», είπε ο Γιάννης Βένος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags