Facebook Pixel Άρης: Απίστευτο γιατί καθυστερεί το CAS για Άρη - Τι ζήτησαν από τους Κίτρινους - Πότε η απόφαση για το -6
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-02 12:58:00

Απίστευτο γιατί καθυστερεί το CAS για Άρη - Τι ζήτησαν από τους Κίτρινους - Πότε η απόφαση για το -6

Sportdog Team
Απίστευτο γιατί καθυστερεί το CAS για Άρη - Τι ζήτησαν από τους Κίτρινους - Πότε η απόφαση για το -6

Μεγάλη καθυστέρηση υπάρχει στην υπόθεση για την τιμωρία των έξι βαθμών, αν και φαίνεται πως φτάνουμε στο τέλος!

Η απόφαση αναμενόταν μέχρι την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο το CAS είχε ζητήσει από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ορισμένα έγγραφα, μετά και τον θάνατο του προέδρου της ΠΑΕ, Θόδωρου Καρυπίδη του Ανέστη (ξαδέλφου του Θόδωρου Καρυπίδη). 

Ο εκλιπών είχε υπογράψει, ως πρόεδρος  όλα τα απαραίτητα έγγραφα για τη διαδικασία, θα ήταν και ο βασικός μάρτυρας στην υπόθεση και μετά το θάνατο του η ΠΑΕ απέστειλε στο CAS, ό, τι επιπλέον ζητήθηκε. Πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος στον Άρη είναι πλέον η Ειρήνη Καρυπίδη.

Το Ανώτατο Διαιτητικό δικαστήριο σήμερα μάλιστα δεν λειτουργεί, μέχρι τις 14.00, καθώς τα γραφεία του μεταφέρονται σε νέο κτίριο. Από πλευράς Άρη, οι άνθρωποι της ομάδας προσδοκούν ότι αυτή τη βδομάδα, θα βγει και η απόφαση και θα πάρουν απάντηση σε ένα ζήτημα που «καίει» την ομάδα, καθώς πρόκειται για έξι βαθμούς, που είτε τελικά θα χαθούν, είτε θα επιστραφούν, κάτι που θα αλλάξει τη βαθμολογική θέση της ομάδας. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags