Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Απίθανο τι έκανε ο Γιαννίκης πριν τον ΠΑΟ - Αλλαγές στην 11αδα - Γι' αυτόν τα... σκάει ο Μελισσανίδης!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-02 15:36:00

Απίθανο τι έκανε ο Γιαννίκης πριν τον ΠΑΟ - Αλλαγές στην 11αδα - Γι' αυτόν τα... σκάει ο Μελισσανίδης!

Sportdog Team
Απίθανο τι έκανε ο Γιαννίκης πριν τον ΠΑΟ - Αλλαγές στην 11αδα - Γι' αυτόν τα... σκάει ο Μελισσανίδης!

Οι επιλογές του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και η "επένδυση" της διοίκησης.

Στον OVERFM και στην εκπομπή «Overlap» μίλησε σήμερα το μεσημέρι ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Τσίλης. Αναφέρθηκε στον νέο υπηρεσιακό προπονητή του «Δικεφάλου», Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Αρχικά μετέφερε, πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης πίστευε στον Αργύρη Γιαννίκη μέχρι την τελευταία στιγμή. Η αλήθεια είναι ότι ο Ελληνογερμανός κόουτς είχε ξεκινήσει με όρεξη τη δουλειά του στα Σπάτα. Ανάλυση αντιπάλου, τακτικές και πολλά βίντεο που σκιαγραφούσαν αδυναμίες του αντιπάλου ήταν «σήμα κατατεθέν» της δουλειάς του Γιαννίκη. Αλλά όλα αυτά με την πάροδο του χρόνου σταμάτησαν. Χαρακτηριστικό είναι ότι η ομάδα πήγε την προηγούμενη Κυριακή στη Λεωφόρο, χωρίς καν να έχει δει βίντεο του Παναθηναϊκού. Αυτό δείχνει ότι ακόμα και ο ίδιος ο Αργύρης Γιαννίκης, ήξερε ότι ερχόταν το τέλος του.

Για τον νέο προπονητή της ομάδας, ο Κώστας Τσίλης εγκωμίασε τη δουλειά του στην ΑΕΚ Β’. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είναι ένας προπονητής με συγκεκριμένο πλάνο. Γρήγορο ποδόσφαιρο, σωστή κυκλοφορία μπάλας, pressing του αντιπάλου με συγκεκριμένη ένταση, χωρίς ιδιαίτερο ανέβασμα των γραμμών. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η ΑΕΚ Β’ έπαιζε το ίδιο ποδόσφαιρο με διαφορετικούς παίκτες.

Επανέρχεται ο Μοχαμάντι

Για τη σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-5-1. Ο Τσιντώτας κάτω από τα δοκάρια. Βράνιες και Μήτογλου θα είναι το δίδυμο στα στόπερ. Ρότα και Μοχαμάντι θα είναι τα πλάγια μπακ. Σιμόες και Σιμάνσκι θα είναι στα χαφ. Προωθημένοι μέσοι θα είναι οι Μάνταλος, Τσούμπερ, Άμπραμπατ. Ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αραούχο.

Θα ενεργοποιηθεί η οψιόν του Τσούμπερ, έχει δρόμο μπροστά του ο Γαλανόπουλος

Ο Κώστας Τσίλης αναφέρθηκε στη περίπτωση αγοράς του Στίβεν Τσούμπερ. Ο διεθνής Ελβετός παρόλο το ντεφορμάρισμα του το τελευταίο καιρό. Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς λογικά θα ξανά παίξει στα Play Off. Ο Κώστας Γαλανόπουλος έχει χρόνο μπροστά του. Στόχος της ομάδας είναι ο διεθνής Έλληνας μέσος να είναι έτοιμος στη πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν.

Δεν θα συνεχίσει ο Οφρυδόπουλος, δύσκολα οι Κονέ- Παπαδημητρίου

Ασχέτως άμα κάνει καλή πορεία μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δε θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και του χρόνου. Η ΑΕΚ έχει διακαή πόθο τον Φερνάντο Σάντος, αλλά μέχρι να τελειώσουν τα προκριματικά του Μουντιάλ, το θέμα δεν μπορεί να εξελιχθεί. Σε δυσοίωνη θέση είναι οι τεχνικοί διευθυντές της ομάδας, Κονέ και Παπαδημητρίου. Στους δύο αυτούς θα πιστωθεί η μη ενίσχυση της ομάδας τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags