Facebook Pixel Superleague - Πέδρο Μαρτίνς: Νικολακόπουλος - "Στον... αέρα τα πλέι οφ λόγω Άρη και ΠΑΣ - Ο Μαρτίνς... χρεώνεται τον Κουντέ"
| 2022-03-02 15:51:00

Νικολακόπουλος: "Στον... αέρα τα πλέι οφ λόγω Άρη και ΠΑΣ - Ο Μαρτίνς... χρεώνεται τον Κουντέ"

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Στον... αέρα τα πλέι οφ λόγω Άρη και ΠΑΣ - Ο Μαρτίνς... χρεώνεται τον Κουντέ"

Γιατί μπορεί να υπάρχει αναβολή της Superleague, οι... κίνδυνοι για τη βαθμολογία και οι λάθος μεταγραφές στο Λιμάνι.

Στα τελευταία νέα του Ολυμπιακού για τον αποψινό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στον Καραϊσκάκη αναφέρθηκε Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, στάθηκε στην ανάγκη σε τέτοιου είδους παιχνίδια να παίζουν παίκτες με κίνητρο, που να θέλουν να αποδείξουν πράγματα και με αυτή την αφορμή σχολίασε την περίπτωση του Πιέρ Κούντε, ο οποίος είναι πάλι εκτός αποστολής.

«Τόσο καιρό που έχουμε να τον δούμε, έχουμε ξεχάσει τον Κούντε», είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου για τον Καμερουνέζο χαφ, ο οποίος παρότι ήταν προσωπική εισήγηση του Πέντρο Μαρτίνς και αγοράστηκε αντί 2 εκατ. ευρώ, με ετήσιο συμβόλαιο 900.000 ευρώ, έχει παίξει ελάχιστα, ειδικά τους τελευταίους μήνες.

 

Παράλληλα, ο γνωστός ρεπόρτερ εξέφρασε και την ανησυχία του για το αν θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ το επόμενο Σαββατοκύριακο, λόγω της βαθμολογίας και τις εφέσεις των Άρη και ΠΑΣ για την αφαίρεση βαθμών που τους έχει επιβληθεί.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags