Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρελαμένος Μπότο στο ΟΑΚΑ - Με αυτόν το παίκτη είχε συζητήσεις - Το... δώρο που ήθελε από τον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-03 18:36:00

Τρελαμένος Μπότο στο ΟΑΚΑ - Με αυτόν το παίκτη είχε συζητήσεις - Το... δώρο που ήθελε από ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Τρελαμένος Μπότο στο ΟΑΚΑ - Με αυτόν το παίκτη είχε συζητήσεις - Το... δώρο που ήθελε από ΠΑΟΚ

Ο Ζοσέ Μπότο βάζει την υπογραφή του στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, φωνάζει παρών σε κάθε δοκιμασία του Δικεφάλου και στέκεται στο πλευρό των ποδοσφαιριστών. Οι πρώτες ξεκάθαρες πινελιές του νέου αθλητικού διευθυντή!

ΠΑΟΚ: Ο Ζοσέ Μπότο βάζει την υπογραφή του στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, φωνάζει παρών σε κάθε δοκιμασία του Δικεφάλου και στέκεται στο πλευρό των ποδοσφαιριστών. Οι πρώτες ξεκάθαρες πινελιές του νέου αθλητικού διευθυντή!

Είναι το νέο πρόσωπο στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, στις αποστολές, στα εκτός έδρας παιχνίδια, στο pregame, στο postgame. Μπορεί να μετρά κάτι λιγότερο από τρεις μήνες στο δυναμικό του Δικεφάλου, ωστόσο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον εντοπίσει κανείς δίπλα στους «ασπρόμαυρους».

Ανήμερα των γενεθλίων του, ο Ζοσέ Μπότο βρέθηκε στην Αθήνα, δίπλα στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Κατά την προσφιλή τακτική του, ο Αθλητικός Διευθυντής του Δικεφάλου πραγματοποιεί μία πρώτη βόλτα στο γήπεδο, παρακολουθώντας από κοντά την προθέρμανση των «ασπρόμαυρων» και κατόπιν προχωρά στα επίσημα του γηπέδου.

Μετά της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, ο Πορτογάλος βρέθηκε δίπλα στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και το τετ α τετ του με τον Χάρη Τσιγγάρα, τον οποίο αγκάλιασε έξω από τα αποδυτήρια δεδομένης της κόκκινης που είχε δει στο παιχνίδι, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Ανάλογη στάση είχε και με άλλους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, έχοντας αποκτήσει στενές επαφές με το γκρουπ του Λουτσέσκου καθώς το βασικό μέλημα για εκείνον είναι να ζει και να αφουγκράζεται καθημερινά την ομάδα προκειμένου να αντιλαμβάνεται καλύτερα τις ανάγκες της ομάδας αλλά και να δημιουργήσει ένα πρόσφορο έδαφος και μία συνθήκη οικειότητας για τους ποδοσφαιριστές του.

Μάλιστα, ο Μπότο γιόρτασε στο ΟΑΚΑ τα γενέθλιά του ενώ στα διάφορα «πηγαδάκια» που δημιουργήθηκαν στο γήπεδο, αρκέστηκε να δηλώσει πως ήθελε τη νίκη ως δώρο, ωστόσο, βάσει συνθηκών εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το βαθμό…

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags