Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Η πρώτη έκπληξη Πογέτ στην Εθνική - Εξτρέμ... 3.5 εκατομμυρίων - "Σκάει" μεταγραφή το καλοκαίρι
| 2022-03-03 21:04:00

Η πρώτη έκπληξη Πογέτ στην Εθνική - Εξτρέμ... 3.5 εκατομμυρίων - "Σκάει" μεταγραφή το καλοκαίρι!

Του Ηλία Λιβάνιου
Η πρώτη έκπληξη Πογέτ στην Εθνική - Εξτρέμ... 3.5 εκατομμυρίων - "Σκάει" μεταγραφή το καλοκαίρι!

Η πώληση από ομάδα των Big-4 και η επιστροφή στο υψηλό επίπεδο. Ποιος είναι ο διεθνής που μετά από ένα... κακό διάλειμμα στην καριέρα του, επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, στα γκολ και σύντομα και στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού.

Εθνική Ελλάδας: Ένας από τους ποδοσφαιριστές που συνειδητοποίησε από προσωπική πείρα το πόσο δύσκολο είναι να μεταβεί από την Ελλάδα στο εξωτερικό για να κυνηγήσει το όνειρο του ήταν ο Δημήτρης Λημνιός. 

Ο ταλαντούχος εξτρέμ αποφάσισε τον Σεπτέμβρη του 2020 να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του για χάρη της Κολωνίας με τον ΠΑΟΚ να βάζει στα ταμεία του 3.3 εκατ. ευρώ, την ώρα που ο Έλληνας άσος είχε αξία τα 4.5 εκατ. ευρώ. 

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε και για αυτό το καλοκαίρι του 2021 δόθηκε ως δανεικός στην ολλανδική Τβέντε, σε μία λίγκα που ταιριάζει σε ποδοσφαιριστές από τη χώρα μας. Μάλιστα μέχρι να γίνει αυτή η αλλαγή είδε την αξία του να πέφτει στο 1/3, μιας και προς ώρας κοστίζει 1.5 εκατ. ευρώ, ενώ είχε κινδυνεύσει να τεθεί και εκτός Εθνικής Ελλάδος, λόγω έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού, ωστόσο τον είχε σώσει το γεγονός πως τον εκτιμούσε απεριόριστα ποδοσφαιρικά ο Τζον Φαν Σχιπ΄.

Όπως είναι λογικό είναι ένα από τα πρόσωπα που ο Γκουστάβο Πογέτ θα σκεφτεί πολύ σοβαρά για να συμπεριλάβει στα πλάνα του, από τη στιγμή κιόλας που άτυποι ανταγωνιστές του όπως ο Χατζηγιοβάνης δεν αγωνίζονται στις ομάδες τους. 

Μάλιστα, το τάιμινγκ είναι ιδανικό για τον ίδιο, μιας και στις 25 Φλεβάρη με δικό του γκολ η ομάδα του πήρε ένα τεράστιο διπλό στην έδρα της Βαλβάικ, ενώ ο ίδιος μπορεί να μην έχει δώσει φέτος ασίστ, ωστόσο μετράει 4 γκολ σε 21 συμμετοχές ως εξτρέμ!

Μάλιστα, για το πρωτάθλημα έχει μείνει μόλις σε ένα ματς εκτός αγώνα, ενώ έχει ξεκινήσει ως βασικός σε 19 από τα 24 ματς του πρωταθλήματος. Κοινώς, έχει τον απαιτούμενο ρυθμό και την ψυχολογία για να τον δούμε εκ νέου στην Εθνική, ενώ αναμένεται με προσοχή και το επόμενο βήμα της καριέρας του, μιας και το καλοκαίρι ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από την Κολωνία.
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης και CAS... στέλνουν εκτός Ευρώπης την ΑΕΚ - Τίτλο ο Ολυμπιακός, γόητρο ο ΠΑΟ - Χαμός με ΠΑΣ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags