Facebook Pixel Sportdog.gr | Σωτηρία στο 91' για τον Ατρόμητο - Δεν... άντεξε ο Βόλος!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-03 21:28:00

Σωτηρία στο 91' για τον Ατρόμητο - Δεν... άντεξε ο Βόλος!

Sportdog Team
Σωτηρία στο 91' για τον Ατρόμητο - Δεν... άντεξε ο Βόλος!

Με γκολ του Ευθύμη Κουλούρη στις καθυστερήσεις, οι Περιστεριώτες πήραν τη νίκη με 1-0 και έκαναν άλμα για την παραμονή τους.
 

Το παιχνίδι είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Ο γηπεδούχος Ατρόμητος ήθελε το «τρίποντο» για να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ ο φιλοξενούμενος Βόλος για να εξαντλήσει τις ελάχιστες μαθηματικές ελπίδες εισόδου στην εξάδα των πλέι οφ, ενώ του έφτανε και ο βαθμός της ισοπαλίας για να «κλειδώσει» το πλεονέκτημα των τεσσάρων αγώνων εντός έδρας και τριών εκτός εν όψει των πλέι άουτ.

Οι Περιστεριώτες έβγαλαν μεγαλύτερη ενέργεια και υπήρξαν καλύτεροι στο α΄ημίχρονο, έχοντας ένα γκολ, ένα δοκάρι και δύο κλασικές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα.

Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν άνοιξε το σκορ στο 26΄, όταν μετά από καταπληκτική ασίστ πάσα με φανταστικό τακουνάκι του Ναμπί, ο Ντένιτς βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Βόλου, Παπαδόπουλο και με εύστοχο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Τρία λεπτά νωρίτερα (23΄) ο σκόρερ του Ατρόμητου με διαγώνιο σουτ μέσα από τη περιοχή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της θεσσαλικής ομάδας. Οι γηπεδούχοι είχαν άλλες δύο καλές στιγμές με τους Κουλούρη (11΄) και Άλιμπεκ (29΄).  

Στην αντίπερα όχθη, ο Βόλος δεν απειλούσε ουσιαστικά την εστία του Γιαννιώτη μέχρι το 37ο λεπτό. Χρονικό σημείο στο οποίο μετά από σέντρα ακριβείας του Φεράρι από τα αριστερά, ο Ρεγκατέν πρόλαβε την άστοχη έξοδο του Γιαννιώτη και με κεφαλιά ισοφάρισε (1-1).  

Ο Βόλος έδωσε χώρο στους Περιστεριώτες με το ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου, με στόχο να κάνει τη ζημιά στην κόντρα επίθεση και γνωρίζοντας πως οι γηπεχούχοι είχαν μεγαλύτερη πίεση για τη νίκη. Το παιχνίδι δεν κυλούσε στο γρήγορο τέμπο του πρώτου 45λεπτου και δεν υπήρχαν αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Η καλύτερη στιγμή (μέχρι την επόμενη) στην επανάληψη καταγράφηκε στο 84΄όταν διαγώνιο σουτ του Κορέα έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γιαννιώτης στο αριστερό γάμα της εστίας του.

Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 90΄όταν μετά από κόρνερ του Μουνίθ, ο Κουλούρης με κοντινή κεφαλιά βρήκε δίχτυα και έδωσε την πολύτιμη νίκη στον Ατρόμητο. 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας (46΄Μαυρομμάτης), Παπαδόπουλος (79΄Σάλομον), Τζοβάρας (46΄Καστεγιάνο), Έρλινγκμαρκ, Ντένιτς (64΄Μουνίθ), Καρτάλης, Ναμπί (64΄Ροτάριου), Άλιμπεκ, Κουλούρης.
ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Πουρίτα, Ρίνερ, Γκουλέν, Φεράρι, Μπαρτόλο (46΄Κορέα), Τσοκάνης (64΄Μπαριέντος), Νίνης(81΄Τερεζίου), Ρεγκατέν(81΄Ροσέρο), Όρος (89΄Σιελής), Σοάρες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags