Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανανέωση Μασούρα με γενναία αύξηση - "Αδικημένος" μετά τα limit up - Πώληση με τρελά λεφτά!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-04 20:15:00

Ανανέωση Μασούρα με γενναία αύξηση - "Αδικημένος" μετά τα limit up - Πώληση με τρελά λεφτά!

Οι Μιχείες
Ανανέωση Μασούρα με γενναία αύξηση - "Αδικημένος" μετά τα limit up - Πώληση με τρελά λεφτά!

Γιατί είναι 18ος στη μισθολογική κλίμα και οι απαιτήσεις των Πειραιωτών ενόψει καλοκαιριού. Αποκάλυψη sportdog.gr για το νέο συμβόλαιο του Έλληνα άσου, οι αποδοχές του που θα πρέπει να... αποκατασταθούν και πώς "εκτοξεύτηκε" η χρηματιστηριακή του αξία τα τελευταία χρόνια.

Ολυμπιακός - Γιώργος Μασούρας: ο δεύτερος πιο ακριβός παίκτης σήμερα του Ολυμπιακού, του οποίου, μέσα σε 3 χρόνια, η τιμή εκτοξεύτηκε κατά 9.250.000 ευρώ, με 4 σερί limit up σε 13 μήνες και με 8 ψηφιο ποσό ως τιμή εκκίνησης σε ενδεχόμενη πώληση του, μισθολογικά είναι ο 18ος στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ!!! Όχι όμως, για πολύ ακόμη σύμφωνα με την σημερινή αποκάλυψη στις "Μιχείες"...

Ήταν πριν από περίπου 13 μήνες,  Φεβρουάριος του 2021, που ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση/επέκταση συμβολαίου του Γιώργου Μασούρα ως τον Ιούνιο του 2024! Τότε η Χρηματιστηριακή Αξία του ήταν 3.000.000 και αμέσως,μετά απο αυτό, ανέβηκε στα 4.000.000 ευρώ.

Για να αποδειχθεί βέβαια πως αυτή ήταν απλά η αρχή της ... χρηματιστηριακής εκτόξευσης του 28χρονου διεθνή επιθετικού. Ακολούθησαν μέσα στο 2021 δύο (!) update της τιμής του Μασούρα, πρώτα στις 31 Μαϊου (στα  6 εκατομμύρια) και στην συνέχεια την 1η Νοεμβρίου που έφτασε τα 7.500.000 ευρώ!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έχει ειδοποιηθεί και περίμενε προσφορές  για τον άσο του απο συγκεκριμένες αγορές και ομάδες. Είχε μάλιστα ενημερωθεί σχετικά και η πλευρά του Μασούρα, πως υπήρχε σημαντική πιθανότητα να αποτελούσε μια ακόμη υπερήφανη πώληση για το κλάμπ, με ποσό άνω των 6 εκατομμυρίων (τους είχε  κόστισε το 2019 μόλις 400.000 ευρώ, αγορά απο τον Πανιώνιο).

Τελικά τον Αύγουστο ο... μεταγραφικός συναγερμός για τον Μασούρα δεν επιβεβαιώθηκε αφού δεν ήρθαν προτάσεις τέτοιες που θα συγκινούσαν ή περίμεναν οι "ερυθρόλευκοι". Όχι βέβαια πως...στεναχωρήθηκαν οι Πρωταθλητές ή τους βγήκε σε κακό. Κι αυτό αφου η Χ.Α. του παίκτη συνέχιζε να έχει ανοδικές τάσεις και να κάνει αλλεπάλληλα  limit up. Αντίστοιχα με τα αγωνιστικά...

Για να έρθουμε στις 22 Φεβρουαρίου του 2022 και την τιμή του Μασούρα να κάνει για 4η σερί φορά limit up μέσα σε 13 μήνες! Χρειάστηκε δηλαδή μόλις το πρώτο update για το 2022 και η ταμπελίτσα του "Μασουρίνιο" στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να διορθωθεί/ξεφύγει στα 10.000.000 ευρώ!

 
 

Αλήθεια ποιός θα το περίμενε τον Ιανούαριο του 2019, όταν ο Γιώργος Μασούρας φορούσε τα "ερυθρόλευκα" με την τότε Χ.Α. του στα 750 χιλιάρικα,  πώς μόλις τρία (3) χρόνια αργότερα θα γινόταν παίκτης των 10.000.000 ευρώ!

Και θα ΚΑΤΟΡΘΩΝΕ μάλιστα στον Ολυμπιακό των μεγάλων ξένων παικτών και των σούπερ συμβολαίων, ο Μασούρας να είναι πλέον ο 2ος πιο ακριβός του ρόστερ του, πίσω απο τον Μαντί Καμαρά των 13 εκατ. κι αρκετά πιο μπροστά απο τους Σισέ (8), Ονιεκούρου (7), Φορτούνη (6), Τικίνιο (6), Μανωλά (5)!!

Μετά τον παραπάνω απαραίτητο ... υπερπρόλογο, πάμε και στο θέμα που τον "προκάλεσε"...

Σύμφωνα τόσο με  εκτιμήσεις όσο και με... πληροφορίες της πιάτσας agents αλλά και γνωρίζοντας την τακτική/πολιτική εδώ και χρόνια του κλάμπ (Ολυμπιακός) στα θέματα των συμβολαίων παικτών που είναι σχετικά χαμηλόμισθοι αλλά  με υψηλή χρηματιστηριακή αξία και μεγάλη ζήτηση απο το εξωτερικό, στον Μασούρα μέσα στην άνοιξη (σίγουρα πάντως πριν απο την καλοκαιρινη μεταγραφική περίοδο) θα γίνει νέα ανανέωση/αναπροσαρμογή αποδοχών!

Η στήλη, λοιπόν, το θεωρεί δεδομένο πως πριν ολοκληρωθεί η σεζόν ο Γιώργος Μασούρας θα ... κάνει το τρίτο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Πριν απο ένα χρόνο υπέγραψε το δεύτερο, με φιξ καθαρες αποδοχές στις 400.000 ευρώ. Τότε του είχαν κάνει οι "ερυθρόλευκοι" ουσιαστικά διπλασιασμό αποδοχών. Και μαζί με τα εφικτά μπόνους στόχων ο Μασούρας φτάνει να καθαρίζει μια 550άρα.Με την χρηματιστηριακή αξία του Μασούρα στα 4.000.000, ο Ολυμπιακός του έκανε τον περασμένο Φεβρουάριο το παραπάνω συμβόλαιο/ανανέωση.

Με την σημερινή  Χ.Α. όμως, του παίκτη να έχει πάει στα 10.000.000, τους "ερυθρόλευκους" να μην ακούν προσφορές τύπου 7.000.000 (απο την Τράμπζονσπορ) κι ενώ ετοιμάζονται το καλοκαίρι να ζητήσουν 8ψηφιο ποσό για να τον παραχωρήσουν, είναι δυνατόν ο άσος να παραμείνει στις τωρινές αποδοχές; Όχι φυσικά...

Οταν ο Ονιεκούρου παίρνει κοντα στο 1,5 εκατ. τον χρόνο, όταν ο Μπουχαλάκης κοντα στα διπλά, όταν υπάρχουν τουλάχιστον 17 παίκτες του ρόστερ του Ολυμπιακού που στην "μισθολογικη κλιμακα" είναι πάνω απο τον Γιώργο Μασούρα, απλά είναι θέμα χρόνου η νέα, γενναία, αναπροσαρμογή αποδοχών του τελευταίου. Κάνει μπαμ πως έρχεται...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλή αποχώρηση στο Λιμάνι - "Αδειάζουν" θέση στην 11αδα, φέρνουν εκατομμύρια - Νέος... Γιακουμάκης!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags