Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν σκασμένος μετά την ΑΕΚ - Αρχηγική παρέμβαση Βιεϊρίνια
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-04 23:15:00

Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν σκασμένος μετά την ΑΕΚ - Αρχηγική παρέμβαση Βιεϊρίνια

Sportdog Team
Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν σκασμένος μετά την ΑΕΚ - Αρχηγική παρέμβαση Βιεϊρίνια

Τρελαμένος ήταν μετά το ντέρμπι Δικεφάλων στο ΟΑΚΑ ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων με την εξέλιξη του αγώνα με τον Πορτογάλο πάντως για ακόμα μια φορά να δείχνει γιατί είναι ο αρχηγός της ομάδας.

ΠΑΟΚ: Στεναχωρήθηκε πολύ με την αποβολή του ο Χάρης Τσιγγάρας, κάτι που φάνηκε από την πρώτη στιγμή που ο Φάμπρι μετέτρεψε την κίτρινη σε κόκκινη και ο νεαρός μέσος πέταξε ένα μπουκάλι νερό όταν πήγε στον πάγκο. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φρόντισε να τον καλύψει με τις δηλώσεις του, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπήρχε μαρκάρισμα που να δικαιολογούσε αποβολή, ωστόσο, ο ίδιος ήταν στεναχωρημένος γιατί η ομάδα του βρέθηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο και, όπως φάνηκε, έντεκα εναντίον έντεκα, το πιθανότερο είναι να είχε νικήσει.

Και ο ίδιος γνώριζε πολύ καλά ότι πήγε πάνω στην μπάλα με το τάκλιν που έκανε, ότι όταν βρήκε το πόδι του Αραούχο δεν είχε δύναμη και προφανώς δεν προσπερνά και σχόλια του τύπου ότι αν ήταν πιο έμπειρος, ίσως μάζευε λίγο περισσότερο το πόδι του. Ωστόσο, αυτό που πραγματικά τον πείραξε ήταν που είδε την ομάδα του να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο. 

Γι’ αυτό και ήθελε να ζητήσει συγνώμη από τους συμπαίκτες του. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια, όμως, σαν καλός και έμπειρος αρχηγός που αντιλήφθηκε τα συναισθήματα του συμπαίκτη του, τού μίλησε, του εξήγησε ότι όλοι κατάλαβαν ότι ήθελε απλά να κερδίσει την μπάλα και δεν υπάρχει λόγος για συγνώμη. Τον στήριξε ψυχολογικά σε μία δύσκολη στιγμή, όπως έχει κάνει πολλές φορές με άλλους συμπαίκτες του, ειδικά νεαρούς.

Πηγή: Metropolis.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags