Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Μάχη" ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για δύο κορυφαία ονόματα - Φεύγουν από Ρωσία λόγω πολέμου!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-05 09:22:00

"Μάχη" ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για δύο κορυφαία ονόματα - Φεύγουν από Ρωσία λόγω πολέμου!

Sportdog Team
"Μάχη" ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για δύο κορυφαία ονόματα - Φεύγουν από Ρωσία λόγω πολέμου!

Οι πρώτες... ευκαιρίες για τις ελληνικές ομάδες, μετά τις ειδικές συνθήκες που διαμορφώνονται από τον πόλεμο.

Οι εξελίξεις που έρχονται στον χώρο του ποδοσφαίρου από τον πόλεμο της Ρωσίας με την Ουκρανία είναι ραγδαίες, καθώς εκτός από τον Ντάνιελ Φάρκε που παραιτήθηκε από την Κράσνονταρ εξαιτίας των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί μετά την πολεμική επιχείρηση και την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία.

Το πολεμικό τοπίο ωστόσο δεν σταματάει να επηρεάζει την Κράσνονταρ, καθώς μετά τις εξελίξεις αυτές οι ξένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας ζητούν να φύγουν από τον σύλλογο, καθώς παίκτες όπως οι Ρεμί Καμπελά, Βίκτορ Κλάεσον, Κρίστιαν Ραμίρες, Τζούνιορ Αλόνσο, Έρικ Μπότχαϊμ, Κάιο, Βάντερσον και Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ βάζουν το όνομα τους στη λίστα αποχωρήσεων.

Το ενδιαφέρον δεν σταματάει εκεί, καθώς κάποιοι εξ αυτών είχαν μπει στα μπλοκάκια ελληνικών συλλόγων, με δημοσιεύματα από τη Θεσσαλονίκη να αναφέρουν χθες οι Καμπελά και ο Κλάεσον βρίσκονταν σε περίοπτη θέση στη λίστα του ΠΑΟΚ.

Το ίδιο όμως μεταφέρουν σήμερα και τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, καθώς σημειώνεται πως οι δύο μεσοεπιθετικοί της Κράσνονταρν, εφόσον μείνουν ελεύθεροι, είναι δύο παίκτες που θα απασχολήσουν τους Πειραιώτες ενόψει καλοκαιριού!

Ο Κλάεσον μπορεί να παίξει με άνεση τόσο στην αριστερή πλευρά της επίθεσης όσο και πίσω από τον κεντρικό επιθετικό, ενώ με τη σειρά του ο Καμπελά παίζει επίσης πίσω από τον φορ και στα δύο άκρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags