Facebook Pixel Sportdog.gr | Οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα... έκαναν εξέδρα υπέρ της Ρωσίας (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-03-05 14:58:00

Οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα... έκαναν εξέδρα υπέρ της Ρωσίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα... έκαναν εξέδρα υπέρ της Ρωσίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πλευρό των οπαδών και η διοίκηση που στηρίζει τον χορηγό!

Σκληρά δοκιμάζεται το τελευταίο δεκαήμερο ο λαός της Ουκρανίας, από τις φρικαλεότητες του πολέμου. Η Ευρώπη έπειτα από την ρωσική εισβολή, η οποία έγινε την Πέμπτη (24/2) στηρίζει έμπρακτα την Ουκρανία.

Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι, οι οποίοι δεν διστάζουν να ταχθούν με το πλευρό του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην Σερβία, με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα να τραγουδούν και να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της Ρωσίας, στον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Βόζντοβατς.

Οι μισοί φώναζαν «Σερβία» και οι υπόλοιποι «Ρωσία», ενώ ο γενικός διευθυντής του συλλόγου σε δηλώσεις που έκανε πρόσφατα έσπευσε να υπερασπιστεί τον χορηγό του  Gazprom: «Δεν έχουμε λάβει αίτημα να αφαιρέσουμε το λογότυπο της Gazprom και ειλικρινά ελπίζω ότι αυτό δεν θα συμβεί».

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως η UEFA, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία αποφάσισε να τερματίσει την χορηγία που είχε με την Gazprom, ένα deal το οποίο απέφερε ετησίως 47 εκατομμύρια ευρώ στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags