Facebook Pixel Premier League: Νίκη "χρυσάφι" με το ζόρι η Λίβερπουλ - Τρελή ματσάρα με απίθανες χαμένες ευκαιρίες! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-05 21:42:00

Νίκη "χρυσάφι" με το ζόρι η Λίβερπουλ - Τρελή ματσάρα με απίθανες χαμένες ευκαιρίες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νίκη "χρυσάφι" με το ζόρι η Λίβερπουλ - Τρελή ματσάρα με απίθανες χαμένες ευκαιρίες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα του Κλοπ ζορίστηκε πάρα πολύ απέναντι στη Γουέστ Χαμ, η οποία δεν κατάφερε να σκοράρει χάνοντας τεράστιες ευκαιρίες για γκολ, και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη με 1-0.

Η προέλαση της Λίβερπουλ στην Premier League με στόχο να επιστρέψει στην κορυφή και να πάρει τον τίτλο συνεχίζεται. Με την 7η σερί νίκη της, αυτη την φορά επί της Γουέστ Χαμ (1-0), στο «Ανφιλντ», η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πλησίασε στο -3 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι και περιμένει το αποτέλεσμα της Κυριακής στο ντέρμπι των «πολιτών» με την Γιουνάιτεντ, για να μάθει εάν θα παραμείνει εκεί με ματς λιγότερο, ή η διαφορά θα είναι μεγαλύτερη της μίας νίκης.

Το ματς κρίθηκε από το γκολ του Σάντιο Μανέ στο πρώτο μέρος, με τους «κόκκινους» να παίρνουν τη ρεβάνς από την ήττα τους στον πρώτο γύρο (3-2) στο Λονδίνο. Ήταν η μοναδική για τα «Σφυριά» στα 12 τελεθυταία ματς με την Λίβερπουλ, η οποία «μετρά» 9 νίκες, ενώ δύο αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.

Διαβάστε ΕΔΩ τι συνέβη στα απογευματινά ματς του Σαββάτου στην Premier League

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags