Στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας του Ολυμπιακού με τον Άρη αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων σχολίασε ότι από κάθε πλευρά ήταν κακή εξέλιξη για τους Πειραιώτες, επισημαίνοντας ότι στις έξι τελευταίες επισκέψεις τους στη Θεσσαλονίκη δεν έχουν καταφέρει να πάρει την νίκη, έχοντας δύο ισοπαλίες και μία ήττα, από τον ΠΑΟΚ (1-1, 1-1, 2-0) και αντίστοιχα, δύο ήττες και μία ισοπαλία με τον Άρη (1-1, 1-1, 2-1).

Ο Κώστας Νικολακόπουλος στη συνέχεια σχολίασε ότι πέρσι ο Ολυμπιακός και στα δύο τελευταία του παιχνίδια στο Βικελίδης είχε βρεθεί κοντά στην ήττα, αλλά ισοφάρισε στο 87’ και στο 82’ με τον Άρη να χάνει και πέναλτι στο δεύτερο ματς.

Μεταξύ άλλων, εξέφρασε την άποψη ότι η γενικότερη εφετινή εικόνα της ομάδας, και η ειδικότερη σε αυτό το ματς μας παραπέμπουν στην ανάγκη για σημαντικές και ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ στη νέα σεζόν, ενώ ειδικότερα για την ήττα στο Χαριλάου είπε ότι εν πολλοίς οφείλεται στην επιπολαιότητα του Καρβάλιο.

«Ο διαιτητής μπορούσε να τον αποβάλει σε αυτή την φάση, και αυτό είχε ως συνέπεια στο β’ ημίχρονο να δούμε μια άλλη διαιτησία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στη φάση των δύο φάουλ, όπου το ένα του Μπουχαλάκη το έδωσε με ευκολία και το γκολ του Μπρούνο Γκάμα έκρινε το ματς ενώ το ματς του Σάσα, στον Καμαρά στην ίδια ακριβώς θέση στο ημικύκλιο της περιοχής δεν το σφύριξε ποτέ. Ήταν δύο αποφάσεις με δύο μέτρα και δύο σταθμά, αφού ή τα σφυρίζεις και τα δύο ή κανέναν», ανέφερε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…