Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης: Έσκασε ο Μαρινάκης! Παίκτης στόχος των Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι και δεν παίρνει ούτε ευρώ!
| 2022-03-08 19:54:00

Έσκασε ο Μαρινάκης! Παίκτης στόχος των Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι και δεν παίρνει ούτε ευρώ!

Sportdog Team
Έσκασε ο Μαρινάκης! Παίκτης στόχος των Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι και δεν παίρνει ούτε ευρώ!

Φαίνεται ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ακόμα μια φορά κοντά στο δει παίκτη της ομάδας του να συνεχίσει την καριέρα του σε τοπ σύλλογο της Ευρώπης, μόνο που εκείνος δεν θα πάρει ούτε ένα ευρώ!

Τζεντ Σπενς: Ο 21χρονος δεξιός αμυντικός της Νότιγχαμ βγάζει... μάτια την φετινή σεζόν έχοντας ήδη μπει στο στόχαστρο των Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι όμως αυτός που... τραβάει τα μαλλιά του είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιας και αν τελειώσει μια τέτοια μεταγραφή ο ίδιος δεν θα πάρει ούτε ένα ευρώ, αφού ο νεαρός είναι δανεικός από την 1η Σεπτεμβρίου από την Μίντλεσμπρο.

Ο Τζεντ Σπενς έχει απίστευτη εξέλιξη στο πρωτάθλημα της Championship και μάλιστα εκτός από τους δύο συλλόγους που αναφέραμε πως ενδιαφέρονται τον θέλουν και η Λίβερπουλ, η Ντόρτμουντ, Λειψία και η Λεβερκούζεν, με την Μίντλεσμπρο πάντως να έχει ήδη βάλει τιμή ανάμεσα στα 12 και τα 14 εκατομμύρια ευρώ για όποιον θέλει να τον αποκτήσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags