Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σούπερ αποκάλυψη! Με αυτόν τον σούπερ σταρ έκανε προπόνηση στα φάουλ ο Κούρτιτς στην Ιταλία
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-08 23:38:00

Σούπερ αποκάλυψη! Με αυτόν τον σούπερ σταρ έκανε προπόνηση στα φάουλ ο Κούρτιτς στην Ιταλία

Sportdog Team
Σούπερ αποκάλυψη! Με αυτόν τον σούπερ σταρ έκανε προπόνηση στα φάουλ ο Κούρτιτς στην Ιταλία

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ποδοσφαιριστής από την γειτονική χώρα όπου και αναφέρθηκε στον Σλοβένο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές για αυτόν.

Στέφανο Σορεντίνο: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ όπου και μίλησε για τον Γιασμίν Κούρτιτς που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος.

Τι κάνει σήμερα: «Κάνω δυο δουλειές. Είμαι σχολιαστής στην τηλεόραση σε αγώνες Champions League και Κυπέλλου Ιταλίας στη Mediaset ιδιοκτησίας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Επίσης εργάζομαι ως ατζέντης μαζί με τον Φεντερίκο Παστορέλο».

Αν παρακολουθεί ελληνικό ποδόσφαιρο: «Παρακολουθώ τους γνωστούς μου. Ένας είναι ο Κούρτιτς με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στην Παλέρμο, έχω επαφές με τον Μπρούνο Τσιρίλο που παίζαμε μαζί στην ΑΕΚ και βλέπω και τον Μπρινιόλι που παίζει στον Παναθηναϊκό».

Για τον Κούρτιτς που βγήκε πρώτος σκόρερ: «Το ξέρω. Και στην Ιταλία θεωρούνταν ένας πολύ καλός παίκτης. Στην Παλέρμο έπαιζε στο κέντρο με πολύ επιθετικές τάσεις. Είχε το σουτ που έμπαινε γκολ».

Για το ότι έχει βάλει πολλά γκολ με πέναλτι και φάουλ: «Στην Παλέρμο πάντα μετά το τέλος της προπόνησης εκτελούσε φάουλ μαζί με τον Ντιμπάλα. Θέλει να βελτιώνεται. Αφιέρωναν πολύ χρόνο μαζί με τον Ντιμπάλα στις εκτελέσεις. Ο Ντιμπάλα ήταν μικρότερος σε ηλικία αλλά είχε μεγάλη ποιότητα», είπε ο Στέφανο Σορεντίνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags