Facebook Pixel Champions League: Τρόμαξε αλλά πέρασε με... γλυκιά ήττα η Λίβερπουλ - Ισοπεδωτική Μπάγερν με απίθανη 7άρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-08 23:58:00

Τρόμαξε αλλά πέρασε με... γλυκιά ήττα η Λίβερπουλ - Ισοπεδωτική Μπάγερν με απίθανη 7άρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρόμαξε αλλά πέρασε με... γλυκιά ήττα η Λίβερπουλ - Ισοπεδωτική Μπάγερν με απίθανη 7άρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λίβερπουλ εξασφάλισε την πρόκριση στους 8 του Champions League παρά την ήττα με 1-0 από την Ίντερ, ενώ η Μπάγερν διέλυσε τη Σάλτσμπουργκ με 7-1.

Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου έγιναν οι πρώτες ομάδες που πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League.

Οι Άγγλοι συνάντησαν σθεναρή αντίσταση από την Ίντερ και γνώρισαν την ήττα με 1-0 στο Άνφιλντ, αλλά το υπέρ τους 2-0 από το πρώτο ματς στο Μιλάνο στάθερο αρκετό για να τους δώσει το εισιτήριο των προημιτελικών.

Ο Μαρτίνες σημείωσε με εντυπωσιακό τρόπο το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 62' και άγχωσε τη Λίβερπουλ, ωστόσο η αποβολή του Σάντσες με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 63' ουσιαστικά "έσβησε" τις ελπίδες της Ίντερ για ανατροπή.

Στο Μόναχο, η Σάλτσμπουργκ παραμόνευε για να κάνει τη ζημιά στη Μπάγερν μετά το 1-1 στο πρώτο παιχνίδι, όμως οι Βαυαροί δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο στους Αυστριακούς και τους διέλυσαν με 7-1.

Ο τρομερός Λεβαντόφσκι πέτυχε τρία γκολ στα πρώτα 23 λεπτά του αγώνα, με τον Μίλερ να πετυχαίνει δύο γκολ και τους Γκνάμπρι, Σανέ να προσθέτουν από ένα έκαστος. Το μοναδικό τέρμα της Σάλτσμπουργκ σκόραρε ο Κίεργκααρντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags