Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Θα ξαναδούμε τον καλό Φορτούνη - Στραβώνει του Καμπελά - Αυτούς ζήτησε ο Μαρτίνς"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-10 14:41:00

"Θα ξαναδούμε τον καλό Φορτούνη - Στραβώνει του Καμπελά - Αυτούς ζήτησε ο Μαρτίνς"

Sportdog Team
"Θα ξαναδούμε τον καλό Φορτούνη - Στραβώνει του Καμπελά - Αυτούς ζήτησε ο Μαρτίνς"

Οι τελευταίες μεταγραφικές εξελίξει στο Λιμάνι! Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Σαμοθράκης, μιλάει για την περίπτωση του Καμπελά αλλά και την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη.

Ο Κώστας Σαμοθράκης, ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, μιλάει στον αέρα του OverFM για την μεταγραφολογία της ομάδας και την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη.

Αρχικά τόνισε πως η περίπτωση του Ρεμί Καμπελά είναι πολύ δύσκολη. Το συμβόλαιο του είναι πάνω από 2.5 εκατομμύρια ευρώ. Είναι ένα ποσό που ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να το διαθέσει για να το δώσει σε έναν μόνο παίκτη όταν τα μεγαλύτερα συμβόλαια είναι κοντά στα 1.8 εκατομμύρια.

Έπειτα ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα κινηθούν για άλλον παίκτη στη θέση του Καμπελά. Υπάρχουν στο ρόστερ οι Βαλμπουενά, Αγκιμπού, Καρβάλιο και Φορτούνης. Οπότε θα στηρίξουν τους παίκτες που έχουν ήδη. Ο Πέντρο Μαρτίνς θα δώσει βάρος στην αγορά πλάγιων μπακ και εξτρέμ.

Σχετικά με τον Κώστα Φορτούνη. Ο Κώστας Σαμοθράκης πως ο Φορτούνης μπορεί να επιστρέψει δυνατός και όπως τον έχουμε μάθει. Πρέπει απλά να δουλέψει σκληρά στις προπονήσεις και να είναι καλά με τον εαυτό του, καθώς είναι παίκτης ψυχολογίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags