Ολυμπιακός - Γκισλέν Κονάν: Το όνομα του 26χρονου Ιβοριανού άσου τής Ρεμς συνδέθηκε με τους Πειραιώτες, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για μεταγραφές. Το γεγονός βέβαια ότι το συμβόλαιό του με τον γαλλικό σύλλογο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, άρα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει για το μέλλον του, είναι μια καλή αφορμή για να υποστηρίξει το ρεπορτάζ.

Οι Πειραιώτες, άλλωστε, είχαν ξεκάθαρη στόχευση για να αποκτήσουν αριστερό μπακ που θα έδινε ανάσες στον Ρέαμπτσιουκ το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να προχωρήσουν κάποια περίπτωση. Στη διάρκεια της σεζόν έχει αναδειχθεί ο Φώτης Κίτσος, που έχει όλο το μέλλον μπροστά του, αλλά δεν αποκλείεται να έρθει κάποιος παίκτης το προσεχές καλοκαίρι για να αποτελέσει το δίδυμο με τον Ρέαμπτσιουκ.

Το sportdog απευθύνθηκε στον Μιχάλη Σινάκο, δημοσιογράφο που ασχολείται ρεπορταζιακά με το γαλλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τον Κονάν.

"Τρέχει αλλά ως εκεί - Δεν είναι για βασικός με Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ - Μέχρι τη γραμμή του κέντρου"

"Ένας αριστερός μπακ είναι, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω για να πω. Τρέχει, αλλά μέχρι εκεί. Βέβαια παίζει στη Ρεμς από το 2018 και αυτή η ομάδα, μαζί με την Μετς, είναι η πιο αμυντικογενής στο γαλλικό πρωτάθλημα", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος. Που δείχνει ότι, αν μη τι άλλο, ο Κονάν δεν είναι ακριβώς ο μπακ που ταιριάζει στον Ολυμπιακό.

Κι αυτή ήταν η επόμενη ερώτηση προς τον Μ. Σινάκο, δηλαδή αν μπορεί αυτός ο παίκτης να παίξει στον Ολυμπιακό, αν είναι κατάλληλος για την ομάδα. "Για το ελληνικό πρωτάθλημα όποιος παίκτης και να έρθει από τη Γαλλία, καλός είναι. Για το Τσάμπιονς Λιγκ όμως δεν ξέρω αν μπορεί να στηριχτεί στον Κονάν ο Ολυμπιακός για αυτό το επίπεδο", ανέφερε ο καλός συνάδελφος.

Τέλος, μας είπε: "Επιθετικά έκανε λίγα πράγματα, αλλά μπορεί να έχει επιθετικές αρετές και παίζει σε λάθος ομάδα. Προπονητής του είναι ο Όσκαρ Γκαρθία, που είχε περάσει από τον Ολυμπιακό πριν από μερικά χρόνια. Είναι ομάδα που παίζει άμυνα, είναι πάντα η πιο σφιχτή ομάδα της κατηγορίας και ο Κονάν πηγαίνει μέχρι τη γραμμή του κέντρου, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι έχει αυτός ο παίκτης κάτι τόσο καλό που θα παίζει βασικός με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφει άμεσα ο Καμπελά - Με… συνταγή Τικίνιο ο Ολυμπιακός - Πρόταση για 3 μήνες από Σεντ Ετιέν