Facebook Pixel Τσέλσι: Νέα εξέλιξη βόμβα για την Τσέλσι λόγω Ρωσίας - Χάνονται πολλά εκατομμύρια
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-10 20:15:00

Νέα εξέλιξη βόμβα για την Τσέλσι λόγω Ρωσίας - Χάνονται πολλά εκατομμύρια

Sportdog Team
Νέα εξέλιξη βόμβα για την Τσέλσι λόγω Ρωσίας - Χάνονται πολλά εκατομμύρια

Η εμπλοκή του Ρομάν Αμπράμοβιτς στην διοίκηση των Μπλε και η εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία φέρνει πολλά προβλήματα στην ομάδα με αποτέλεσμα να χάνονται πολλά έσοδα από τον σύλλογο του Λονδίνου.

Τσέλσι: Ακόμα ένα πρόβλημα για τους Μπλ ε μιας και η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Three που είναι χορηγός της ομάδας, ζήτησε να αφαιρεθεί το λογότυπο από την φανέλα και από Στάμφορντ Μπριτζ μετά την γνωστοποίηση των κυρώσεων της Βρετανίας προς τον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

"Ύστερα από τις πρόσφατες ανακοινώσεις κυρώσεων, ζητήσαμε από την Τσέλσι να αναστείλει προσωρινά τη χορηγία μας στο σύλλογο και μεταξύ άλλων να αφαιρέσει το brand μας από τις φανέλες και γύρω από το γήπεδο, μέχρι νεωτέρας.

Αναγνωρίζουμε ότι αυτή η απόφαση θα επηρεάσει αρκετούς φίλους της Τσέλσι που ακολουθούν την ομάδα με πάθος. Ωστόσο, αισθανόμαστε ότι δεδομένων των συνθηκών και των κυβερνητικών κυρώσεων που τέθηκαν σε εφαρμογή, είναι το σωστό πράγμα να κάνουμε", ανέφερε εκπρόσωπος Τύπου της εταιρίας με την Τσέλσι να εισπράττει από την Three 48.000.000 ευρώ τον χρόνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags