Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρελαίνει και την Ευρώπη - Ο… νέος Τζόλης του ΠΑΟΚ φέρνει εκατομμύρια - Έτοιμο το πλάνο Μπότο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-10 23:17:00

Τρελαίνει και την Ευρώπη - Ο… νέος Τζόλης του ΠΑΟΚ φέρνει εκατομμύρια - Έτοιμο το πλάνο Μπότο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελαίνει και την Ευρώπη - Ο… νέος Τζόλης του ΠΑΟΚ φέρνει εκατομμύρια - Έτοιμο το πλάνο Μπότο!

"Τρίβουν τα χέρια" τους στην Τούμπα, έρχεται μεγάλη μεταγραφή. Ο Δικέφαλος όχι μόνο έκανε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση απέναντι στη Γάνδη, αλλά έστειλε και μήνυμα πως έχει έναν από τους καλύτερους παίκτες της Ελλάδας στην ηλικία του στο ρόστερ και ότι πλέον αποτελεί το νέο... καυτό πρότζεκτ του συλλόγου.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ονειρεύονται πως η ομάδα τους μπορεί να φτάσει στους 8 του Europa Conference League, γιατί όχι και παραπάνω, μετά τη μεγάλη νίκη του Δικεφάλου με 1-0 επί της Γάνδης.

Ο Γιασμίν Κούρτιτς τράβηξε πάλι όλα τα βλέμματα πάνω του, αφού σημείωσε ακόμα ένα γκολ και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Σλοβένος κάνει τη διαφορά στη φετινή ομάδα και η απουσία του από τον επαναληπτικό (όπως και του Ζίβκοβιτς) αποτελεί μεγάλο πλήγμα.

Οι Θεσσαλονικείς πανηγυρίζουν και για ένα δικό τους παιδί, τον Λευτέρη Λύρατζη, που πιστοποίησε κόντρα στη Γάνδη ότι έχει αλλάξει επίπεδο και εξελίσσεται στον επόμενο κορυφαίο Έλληνα που βγάζει ο ΠΑΟΚ.

Ο μικρός έχει πλέον πάρει... σπίτι του τη φανέλα του βασικού, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τον εμπιστεύεται στα κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Γιοάν Σάστρε έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας, κι όμως απόψε κανείς δεν τον... θυμόταν. Ήταν τέτοια η εξαιρετική εμφάνιση του Λύρατζη, που εντυπωσίασε τους πάντες και δεν είναι τυχαίο που ο νεαρός άσος αποθεώθηκε από τους οπαδούς σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις.

Έχοντας κατά νου ότι ο ΠΑΟΚ έχει μάθει πλέον και να πουλάει, ο Ζοζέ Μπότο πρέπει να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για τον Λύρατζη. Ο Πορτογάλος Αθλητικός Διευθυντής είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον ταλαντούχο άσο στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Τον χαρακτήρισε πολύ σημαντικό πρότζεκτ μεταξύ άλλων και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι αποτελεί τον μελλοντικό βασικό μπακ της Εθνικής Ελλάδας.

Ήδη στην Τούμπα κάνουν σχέδια για τον Λύρατζη, ο οποίος έχει όλα τα φόντα να αποτελέσει την επόμενη μεγάλη πώληση του Δικεφάλου, μετά τους Γιαννούλη και Τζόλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φιόγκο έδεσε τη Γάνδη ο Λουτσέσκου - Δείχνει την αμπαλοσύνη μας ο Κούρτιτς - "Πίτμπουλ" ο Λύρατζης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags