Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς: Ατάκες φωτιά Μαρτίνς για Ελ Αραμπί - Αυτό πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός με Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-11 21:27:00

Ατάκες φωτιά Μαρτίνς για Ελ Αραμπί - Αυτό πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός με Άρη

Sportdog Team
Ατάκες φωτιά Μαρτίνς για Ελ Αραμπί - Αυτό πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός με Άρη

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Ερυθρολεύκων μίλησε ενόψει του αγώνα της Κυριακής (13/3) με τους Κίτρινους και αναφέρθηκε στο τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του, αλλά και για τον Μαροκινό φορ που επέστρεψε στα γκολ.

Πέδρο Μαρτίνς: Για την επιστροφή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στα γκολ μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα της Κυριακής (13/3) με τον Άρη, ενώ παράλληλα στάθηκε στα σημεία που θα πρέπει να βελτιωθούν σε σχέση με την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης.

«Είναι σημαντικό να κερδίσουμε στα playoffs, γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, καθώς διεκδικούμε 30 βαθμούς. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη. Παίζουμε στην έδρα μας, απέναντι σε μια ομάδα η οποία την προηγούμενη αγωνιστική μας νίκησε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι απέναντι στον Άρη, να κάνουμε καλό παιχνίδι. Ελπίζουμε ο κόσμος να έρθει και να μας στηρίξει, γιατί τους χρειαζόμαστε. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκες τα playoffs».

Για το ότι ο Άρης κέρδισε τον Ολυμπιακό και πρέπει να αλλάξει:

«Τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Θα κάνουμε διαφορετικό παιχνίδι. Θέλουμε να μη δώσουμε βοήθεια στον Άρη, να μην κάνει το παιχνίδι του. Να κάνουμε λιγότερα λάθη, γιατί ο Άρης είναι δυναμική και παθιασμένη ομάδα. Όλοι ξέρουμε ότι η δυναμικότητα του Ολυμπιακού είναι ανώτερη από τον Άρη. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας, γιατί χάσαμε καλές ευκαιρίες στο προηγούμενο παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και να είμαστε δυναμικοί, όπως συνηθίζουμε στην επίθεση».

Για τον Ελ Αραμπί και την επιστροφή του στα γκολ:

«Πραγματικά σημαντικό. Όλοι ξέρουμε ότι ο Γιουσέφ συνηθίζει να σκοράρει, όμως το τελευταίο διάστημα δεν το πετύχαινε. Αυτό το γκολ ήταν σαν να βρήκε τον εαυτό του. Είναι σημαντικό για την ομάδα μας και για τον ίδιο, γιατί τον βοηθάει στην αυτοπεποίθεσή του. Είναι σαν να επιστρέψαμε στην κανονικότητα και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για το διήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες μετά το παιχνίδι με τον Άρη:

«Ήταν προσχεδιασμένο ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Επέμεινα στο πλάνο αυτό, γιατί καταλαβαίνω ότι δημιουργήθηκε βάσει των αναγκών της ομάδας. Ήταν σημαντικό για τους παίκτες να ξεκουραστούν. Δεν θεώρησα σωστό να το αλλάξω. Έγινε πάνω σε σωστές βάσεις και σωστά κριτήρια. Δεν χρειάστηκε να γίνει κάποια αλλαγή», είπε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags